Sådan Kast en Ice Cream Sundae Party for Kids

Hvem elsker ikke is hekseafbrændinger? Det er en af ​​de mest lækre og lækre dessert godbidder, der kan bringe ud barnet i en voksen og squeals af spænding fra et barn. Det er også en af ​​de bedste fest ideer er der i løbet af sommeren, en, der vil være mest uforglemmelige. Kast en med nedenstående forslag:

  • Udvælge forskellige istyper. Gør det klart is. Intet dekorativ, fordi ideen til denne slags part for dine gæster til at gøre deres egne særlige is sundae kreationer ved at gå gennem toppings på is bordet. Når det kommer til istyper, kan du aldrig gå galt med chokolade, vanilje, jordbær og mokka. Hvis der er andre almindeligt istyper uden for disse varianter, kan du inkludere disse. Du kan også leje is vogne bemandet med is leverandører til at uddele is på pinde til at supplere din is bordet. Sidstnævnte forslag er valgfrit selvfølgelig.
  • Stock op på is toppings. Her er, hvor den sjove del begynder for dine gæster. Is toppings gøre is hekseafbrændinger ser og smager lækkert, ligesom noget lige ud af himlens køkken. Gennemsøge supermarkedet gangene for toppings som chokolade støvregn, chokolade, chips, flødeskum, alle former for nødder, fx cashew, mandler, macadamia bl.a. kirsebær, bananer og slik drysser. Få en masse af disse, så dine is sundae tabeller er fuld og fyldt med servering skåle fyldt med disse iøjnefaldende toppings. Af den måde, lave en lille skilt, hvor nødderne er placeret for folk, der er allergiske over for det.
  • Indret dit hjem som en iskiosk. Du bør have en masse balloner i dit hjem. Du kan også lade sig inspirere af isboder designet i 50'erne eller 60'erne tema f.eks rød / hvide striber, drejelige stole, borde og stole med kontrolleret duge osv, osv Opsætning af plakater af mennesker nyder is hekseafbrændinger. Alt om dit hjem med hensyn til partiet skulle skrige is!
  • Klæd ligesom personerne i Archie tegneserier. Din familie kan alle få klædt efter stilarter Archie, Veronica, Betty, Jughead, Pop Tate, og resten af ​​Riverdale bande i løbet af deres klassiske år. Husk, at Archie og hans venner synes hængende på et sted kaldet "Chok'lit Shoppe", hvor der serveres is hekseafbrændinger. Det er den perfekte kjole op tema at have!
  • Opsætning af bordet på en måde, børnene kan stå i kø i is hekseafbrændinger. Du og medlemmer af din familie skal bemande is bordet for at hjælpe gæsterne bunke på is og toppings. En person bør også køre til fryseren til at genopbygge is og is toppings regelmæssigt. Sørg for at du også har en masse bleer, is både, og skeer på bordet for gæsterne.

Den sidste ting du skal gøre er at indstille is sundae fest på en solrig weekend eftermiddag som den mest ideelle tidspunkt. Det kommer til at være sjovt! Denne ene er sikkert kommer til at være en sød, sød hit!