Sådan kanalisere din barnets interesser i en fremtidig karriere

Sådan kanalisere din barnets interesser i en fremtidig karriere
Nogle forældre tvinger deres børn til at være læger, advokater eller forskere, uanset om børnene virkelig ønsker at være i disse erhverv. De føler, de gør ret ved deres børn, fordi de er styre dem i retning af en karriere, der vil sikre dem en levetid på indkomst og en behagelig pensionisttilværelse. Kan forældre hjælpe deres børn med at finde en stor karriere med respekt deres præferencer og lidenskaber?

Hvorfor Undervisning dine børn at opdage deres Interesser Opretter succes og lykke

Når dine børn bliver teenagere og begynde at køre rundt, er det tid til at diskutere med mere retning, hvad de tænker de måske ønsker at være, når de er færdiguddannede gymnasium derefter college.

De fleste forældre kunne tyde sysler, de kender fra deres erfaringer kan gøre deres børn en god betalende karriere. Men hvis dit barn går i det, bare fordi du vil have dem til, du kan oprette årtier værd af stress og ulykke for dem. Pengene er ikke længere så vigtigt, fordi de ikke har mulighed for at nyde det. Også, kan de ikke være så succesfulde i en karriere, der blev påtvunget dem end en karriere, de fandt på egen hånd ved at følge deres hjerter.

Interesser er øremærker til Talent

Hvis en person er interesseret i et emne, der er en højere chance for, at personen har en evne til det. Jo højere rente, jo mere sandsynligt dine børn har talent for det. Hvis dine børn har et talent, så er det mere sandsynligt, dine børn vil udmærke sig i deres felt af valg og være glad og opfyldt i deres karriere.

Koncentrer dig om hvad de elsker mest

Disse dage, kan selv en kærlighed til videospil blive forvandlet til en karriere. Det kan synes ulogisk at nogle forældre til at give dine børn til at forfølge en karriere ud over de traditionelle modeller, vi voksede op med. Men mulighederne vrimler selv i hvad der tidligere blev anset for useriøst.

For eksempel, selv om dit barn ønsker at blive skuespiller, kan du støtte hans bestræbelser, hvis han elsker kunsten handler mere end noget andet. Hvis han ønsker at gøre det bare for at blive berømt, er dette ikke nok af en grund, for hvis det ikke sker, vil det skabe utilfredshed. Og fordi kærligheden til skuespil ikke er der, succes er mindre sandsynligt.

Da handler er svært at komme ind, opmuntre dit barn til at følge en uddannelse i at handle og filmproduktion. Sørg for, at skolen har en stærk praktik program, som er nøglen til udvikling af en karriere - rigtigt job erfaring.

Succes opstår, når kærlighed Er der

Hvis vi ønsker, at vores børn at finde ud af at være lykkelig i deres eget liv, er vi nødt til at give dem mulighed for at mestre bestemte milepæle deres vej. Deres karriere vil være en så stor del af deres liv. Det kommer til at være deres tid væk fra deres familie. De vil bruge mange af deres vågne timer på arbejdspladsen, og mange gange, i mange årtier. Fremme dine børn til at følge deres elsker og lidenskaber vil hjælpe dem følge hvad der kommer naturligt til dem, og forhåbentlig vil de også finde deres veje til succes og lykke.

Tak for læsning.