Sådan justeres Cymbal Højde på en Drum Set

Som trommeslager din komfort er meget vigtigt. Fastholdelse af en god bækken højde er altafgørende for din komfort og ydeevne.

Vi vil først fokusere på hi-hat. Sidder ved din trommesæt, står stortrommen, trække hi-hat mod dig, så det er en behagelig afstand fra dig, behøver du ikke ønsker at skulle række ud efter denne bækken. Nu er det tid til at justere højden. Følg hi-hat ned langs stativet, halvvejs mellem toppen af ​​hi-hat og gulvet vil se en vingeskrue: en skrue, der er justerbar med fingrene, løsne denne skrue, godt holder den øvre del af bækken stå, træk opad og stram vingeskrue. Gentag denne proces, indtil du kan finde den crash-zone i bækken uden at belaste. Du vil vide, hvornår det er det rigtige for dig. En god test for korrekt bækken højde og afstand er, hvis du kan gå mellem bækken og lilletromme uden uheld rammer bækken.

En anden måde at justere højden i hi-hat er at kontrollere koblingen. Koblingen er den skrue, der fastholder afstanden mellem de to bækkener (China Cup og tyrkisk Cymbal), der begrænser den hi-hat. Træd fodpedalen på hi-hat og stram skruen, vil dette øge afstanden mellem disse to bækkener.

Nu hvor du har justeret din hi-hat er det tid til at fokusere på din styrt, ride, eller nogen effekt bækkener, du måtte have. Standen for disse typer bækkener er sammensat af en lodret streg og en kantet bar, når du justerer disse type bækkener sørg for ikke at løbet justere kantede bar, eller bækken vil komme ned ned på dig. Hold kantede bar på en god vinkel. Træk bækkenerne mod dig og bruge vingen skrue på den lodrette linje for at justere i højden. Processen er den samme for alle bækkener, gribe den øverste del af den lodrette linje, og træk opad, stram vingeskrue og tjekke for komfort Igen en god højde er en, der holder dig fra at belaste, behøver du ikke ønsker at skulle nå op eller ud for at finde den crash-zone i en bjælde.

Ved justering bækkener til højde er der et par ting at huske på. Du ønsker aldrig klokke eller centrale hub af bækken til at overlappe andre bækkener eller trommeskind, vil dette medføre bækkener at ramme hinanden, eller du vil ikke kunne få adgang til dine trommeskind. Det er også vigtigt at holde dine bækkener langt nok over enhver tromme hoved, som du kan få adgang til dine trommer med lethed, men du ikke ønsker bækkenerne så højt, at du ikke kan nå dem uden problemer.