Sådan Jump Start et køretøj

At have en bil, der wonâ € ™ t start er en af ​​de værste oplevelser en uforberedt føreren kan have. Dette er især værre, hvis timingen er vejen ud, og du donâ € ™ t har mange muligheder. For eksempel kan du være midt i intetsteds i midt om natten.

De fleste bilister oplever denne knibe, hovedsagelig som følge af at forsømme simple køretøj vedligeholdelse. Bilbatterier normalt vare fra to til fire år, afhængig af vilkårene og brug af køretøjet. Regelmæssig bykørsel doesnâ € ™ t skat tungt på din bil? € ™ s batteri, lange køreture og ekstreme vejrforhold i høj grad forkorte batteriets levetid.

Manuelt gear Push-starte en manuel transmission køretøj er ikke en let nok opgave, men ita € ™ s en mulighed, gearstang køretøjer nyder. Push-start normalt indebærer at sætte bilen i frigear ved træde koblingspedalen mens i første eller andet gear, så at have nogen skubbe bilen, indtil du opnår en hastighed på omkring 15 mph. Så du ryk koblingen ind og ud, indtil gear spark i og starter motoren rulle rundt. Du kan derefter rev op motoren for at få generatoren giver batteriet nogle saft. Dette kan også gøres bagud med gear i bakgear.

Automatisk Transmission Automatisk biler skal hoppe-startet, og en jumper kabel er en vigtig del af din værktøjskasse, hvis du har en bil med automatgear. En ting du behøver, er en medfølende bilist, der ville være villige til at låne sin tid (og bil).

At kickstarte, først slukke alle elektriske gadgets såsom lys, radio, klimaanlæg og andre gadgets, der kan være sat i. Sørg for, at det andet køretøj bruger samme spænding som din bil? € ™ s, hvilket er normalt 12 volt for sedans, og 24 volt for større lastbiler og SUV'er. Tjek for løse batteripolerne og spænd før tilslutte kablerne efter hook-up proces nedenfor.

Hook-Up Batteriet kabel Den kommer i to farver: rød og sort. Når bilerne er placeret sådan, at kablet kan nå begge batterier nemt, slukke for motoren på booster bilen og tilslut det røde kabel til den positive batteri terminal af det gode batteri, og derefter den anden ende til den dårlige batteri. Dette er normalt den røde terminal. Forbind derefter ende af det sorte kabel til den negative terminal af det gode batteri, som normalt er sort eller grøn. Tilslut derefter den anden ende til det udsatte metal del af bilen i nærheden af ​​motoren. Dette tjener som jord, og løftekrogene placeret på nogle motorer, eller udsatte bolt ville gøre pænt. Bare vær sikker på det er så langt væk fra batteriet som muligt.

Før du starter, skal du sikre kablerne vil ikke få viklet ind i bevægelige dele for at forhindre mere skade.

Start booster bil og lad den køre i et par minutter. Du kan rev motoren et par gange, for at lade generatoren køre mere strøm gennem systemet. Dette vil opkræve den anden dødt batteri.

Efter et par minutter, skru op bilen med den døde batteriet, og når den starter, tag kablerne vende hook-up proces ovenfor. Fjern jordkablet fra modtageren bilen først, og derefter fra værten bilen. Fjern derefter det røde kabel fra batteriet terminalen modtagerens bilen, og derefter fra værten bilen.

Bare fordi du fik bilen med de døde batteriet begyndte betyder ikke youâ € ™ re ud af problemer. Straks gå til et servicecenter for at få din bil fast. Mest sandsynligt, du får brug for et nyt batteri. Vær sikker på også at få generatoren kontrolleres, som du måske har en god batteri trods alt, men ikke oplader korrekt på grund af en busted generator.