Sådan Integrer Middelhavet kost med din livsstil

Sådan Integrer Middelhavet kost med din livsstil


Integration Middelhavet Diet ind i din livsstil er ikke svært. Alt du skal gøre er at ændre, hvad der er i dine skabe og ændre dine indkøbsvaner noget. Du vil finde dig selv at nyde den enkle lys billetpris, og der vil ikke være mere arbejde i køkkenet end sædvanligt, i virkeligheden, sandsynligvis vil du opdage, at du sparer tid.

Clean Out dit køkken

Det første, du skal gøre er at tage et godt kig på, hvad der er i dit køleskab og spisekammer. Slip af med alle olier, der ikke er monoumættede. Især gøre op med solide madlavning olier, såsom Crisco. Smid margarinen. Hvis du har nogle smør på hånden, det er fint, men husk, at du vil bruge det i moderate mængder. Afskaffelsen arterie-tilstopning fedtstoffer bør være dit første skridt.

Nu tager et kig på de forarbejdede fødevarer, som du har sidder omkring. Tag en papirspose eller to og fylde dem op med kasser med makaroni og ost med deres dag-glo pulver. Grøft jello pakker, instant kiks mix og dåser spaghettios. Sæt alle uåbnede elementer i en pose og donere det til din lokale mad bank. De vil sætte pris på det. Smid ud resten. Må ikke bekymre dig om at være ødsel, er den virkelige affald fodre din krop usund mad.

Tag et kig på kornene, som du har sidder omkring. Overvej at erstatte dem med hele korn versioner. Absolut smide sukkerholdige korn. Er det dine børn, jeg hører at protestere i baggrunden? Det er okay. De kan blive vant til en sund kost, og jo før jo bedre. Middelhavet Diet er mere end en måde at tabe sig; det er en livsstil. Børn kan få masser af næring fra det, og bedre at høre klynke nu, end at skulle beskæftige sig med dine børn at være overvægtig eller usund senere.

Ved nu, bør du have et køleskab fyldt med kun grundlæggende-æg, mælk, yoghurt, frugt og grøntsager. Pantry skal have hele fødevarer, eller simple fødevarer, såsom dåser bønner og tomater.

Går Shopping

Du vil gerne erstatte nogle af de fødevarer, du har fjernet fra dit køkken. Start med den madolie. Køb nogle kvalitet ekstra jomfru olivenolie. Dette vil tjene som en flavorful olie, som du kan bruge som en erstatning for smør. Også købe nogle "light" olivenolie, holde sig for øje, at lethed ikke hentyder til kalorier, men smagen. Du kan bruge denne olie i enhver skålen uden at bekymre sig om opskriften tage på en italiensk smag. Jeg har selv brugt det, når de udarbejder bagværk.

Køb nogle almindelig yoghurt til at erstatte nogen af ​​de søde yoghurt, som du måske har haft. Du kan forsøde den med Splenda eller lidt honning. Du kan også tilføje rigtig frugt til det, der vil være langt mere nærende end den frugtagtige sirup, der er føjet til de fleste kommercielle yoghurt.

Tag et kig på nogle af de mere eksotiske oste i dit supermarked. Mælk ost en geder «, som Chevre, er lavere i fedt og kalorier end er de fleste komælk. Du kan også vælge at få nogle fedtfattig mozzarella og en stærk parmesan. Lidt parmesan kan gå en lang vej, når det kommer til smag, hvis du køber et godt alderen stykke, i modsætning til den pulverformige ting i det grønne kan. Må ikke bekymre dig om bekostning, som du vil finde, at madlavning med hele fødevarer vil opveje de ekstra penge, du bruger på kvalitet ingredienser. Efter alt, hvor meget ris og bønner koste? De vil blive en fast bestanddel af din kost.

Købe nogle friske fisk, nok for en aften. Også købe frugt og grønt til at vare et par dage.

Ændre dine vaner

For Middelhavet Diet til at arbejde, bliver du nødt til at gøre en hurtig tur til butikken hver par dage. Du kan ikke virkelig slog friske råvarer, og medmindre du har en have i din baghave, vil det være svært at få den mængde friske grøntsager, som er en væsentlig del af retningslinjerne i Middelhavsområdet. Selvfølgelig, hvis shopping det ofte viser sig vanskeligt, kan du snyde lidt og købe frosne grøntsager. Dog vil smagen lide, og det vil gøre det sværere at holde fast i din nye måde at spise.

En god måde at integrere dagligvarer ind i dit liv er at gøre det i Middelhavet måde. Tag en tur hver aften til dit lokale marked, hvis der findes en. Du ønsker måske at gøre dine indkøb direkte efter arbejde, hvis butikker er mere bekvemt i det område, hvor dit arbejde. Det kan være meget tilfredsstillende at gå ind i en butik og se, hvad produkterne ser godt den dag, og planlægge et måltid omkring det på stedet. For eksempel, hvis du ser, at squash og grønne bønner ser særlig godt, snup en tomat og en kyllingebryst eller to og gøre en hurtig sauté af dem. Har friske krydderurter på hånden, hvis du har en grøn tommelfinger, fordi de også i høj grad vil forbedre smagen af ​​din mad.

Når du sidder ned for at spise, gøre grøntsagerne i fokus af måltidet, snarere end kød. Kødet skal være en akkompagnement. Har lidt brød med en støvregn af flavorful olivenolie, men ikke for meget. Har et glas vin. Hvis du tørster noget sødt, har et stykke frugt. Faktisk kan en frokost baseres omkring et par stykker af frugt, et par bites af ost og en bid brød.

Ved at se dine portionsstørrelser, og spise på denne sund måde, kan du slippe pounds med et glas vin i den ene hånd og en gylden pære i den anden. Nu det er den måde at tabe sig og få sunde!