Sådan installeres Loft Højttalere

Sådan installeres Loft Højttalere

Installation loft højttalere er en af ​​disse hjem forbedring projekter, der er muligt for en bestemt gør-det-selv, men resulterer i noget med en professionel, custom-kvalitet look. Det er en trim og ryddeligt måde at spare plads, reducere rod af sammenfiltrede ledninger og skabe en fortræffelig lydsystem til din hjemmebiograf eller stereo.

System Kits

Loft monteret højttalersystemer generelt kommer som et sæt med detaljerede instruktioner og al den nødvendige hardware (bortset højttalerkabel). Følgende trin er en generel vejledning, der vil bidrage til at afklare processen til installation af enhver form for loft højttalere. Bare husk, at hardwaren leveres vil variere baseret på produktet.

Værktøj og materialer

Sådan installeres Loft Højttalere

 • Målebånd
 • Stud Finder
 • Bor med forskellige bits
 • Sheetrock sav
 • Fisketape
 • Elektrisk tape
 • Højttaler kabel
 • Wire klip
 • Hammer
 • Wire strippere
 • Skruetrækker

Valg af placering

Loftshøjtalere kommer i venstre og højre par, som bør være placeret i en symmetrisk layout, almindeligvis inden for et par fødder af en væg snarere end i midten af ​​et rum. For eksempel kan du have et par fronthøjttalere, der er 3 meter i fra væggen nærmest stereo, med hver enkelt 3 meter væk fra den venstre og højre vægge du modstående stereo. Bageste venstre og højre højttalere vil derefter blive placeret på en tilsvarende måde fra bagvæggen. Selvfølgelig, vil du ønsker at styre fri af lysarmaturer og andre objekter, der allerede er monteret i loftet.

Det er meget vigtigt at vælge et sted, hvor der ikke er nogen loftsbjælker. En studfinder gør det nemt at bestemme den nøjagtige placering af hver bjælke, men du kan også banke på loftet, og lyt efter den hule lyd, der indikerer, at rummet bag er mellem bjælkerne.

Skæring hullerne

Loft højttalere er generelt cirkulær og kommer med en skabelon, som du kan bruge til at skære hul i den rette form og størrelse. Du vil også nødt til at skære et mindre firkantet hul til feltet nær gulvniveau, hvor du vil tilslutte stereoanlægget. Det ligner en typisk stikkontakt og gør en ren overgang til højttalerkabel til at passere gennem væggen.

Sådan installeres Loft Højttalere

 1. Lav en lille X på midtpunktet for hver højttaler placering.
 2. Juster midterhullet af skabelonen med X og spore form af udskæringen med en blyant.
 3. Bor en 1/2-inch hul i loftet på X.
 4. Skub spidsen af ​​en sheetrock så ind i hullet og skæres mod den cirkulære omrids i en blid bueform, fortsætter med at skære rundt om hele kontur, indtil det cirkulære stykke sheetrock kan fjernes.
 5. Gentag processen for at skære et rektangulært hul til højttalerkabel stik et eller andet sted i væggen ved siden af ​​stereoanlægget.

Kørsel af Wire

Det næste skridt er at køre ledninger fra placeringen af ​​væggen til de steder for hver af højttalerne. Dette indebærer ofte at bore gennem et par nitter og / eller loftsbjælker, afhængigt af layoutet af højttalersystem og den måde, hvorpå vægge og loft / gulv af loftet blev konstrueret. Det er umuligt at dække alle potentielle scenario, men de grundlæggende trin og vigtigste principper er følgende:

 1. Mål længden fra hullet til højttalerkabel stik til loftet og over til placeringen af ​​hver højttaler. Tilføj flere meter til hver måling til at give nogle vrikke plads til montering og skæres højttalerkabel for hver længde. Ved hjælp af en stribe af gaffatape og en permanent markør, mærke hver ledning i begge ender som front / højre, bag / venstre osv
 2. Bor huller gennem nogen stutterier eller strøer, at ledningerne bliver nødt til at passere gennem anvendelse af en 1/2-inch eller mindre bor. Hullerne bør altid være i centrum af træ medlem, for ikke at svække dens strukturelle integritet.
 3. Brug en fisketape at trække hver ledning igennem fra jack placering til hver af de højttalerudskæringer. Start med at skubbe båndet igennem fra en af ​​de højttalerudskæringer til væggen placering. Bind den passende stykke højttalerkabel til slutningen af ​​fisken tape anvendelse af elektrisk tape og træk det igennem fra den anden ende. Gentag processen for hver højttaler placering.
 4. Fastgør ledningerne til stutterier og strøer om muligt ved brug hammer-i wire klip, holde det stramt mellem hvert klip.

Højttalerkabel til Jack og højttalere

Sådan installeres Loft Højttalere

Hvert system vil have sin egen hardware til tilslutning af højttalerkabel, men der er et par trin, der er fælles for stort set dem alle.

Sådan installeres Loft Højttalere

 1. Strip 1/2-inch af beklædningen fra enderne af hver af trådene.
 2. Forbind de positive og negative ledninger fra hver ledning til de tilsvarende positive og negative terminaler på bagsiden af ​​wiren stikket og hver af højttalerne. Positive ledninger gå til røde terminaler og negative ledninger gå til sorte terminaler.
 3. Tilslut de korte højttalerkabler, der går fra stereoanlægget til stikket og tænde for systemet at sikrer det fungerer, før du fortsætter.

Monter Jack og højttalere

Der er en række af beslag og andet hardware, der anvendes til at montere vægstikkene og loft højttalere, men de fleste involverer en fremgangsmåde til fastspænding af enheden til sheetrock at holde det på plads. På grund af deres form, er disse ofte kaldes "borehulsretningsændring klemmer", og de er generelt gjort tætte med en skrue, der er indsat gennem forsiden af ​​højttaleren eller væggen boliger og i klemmen, sandwiching sheetrock stramt mellem dem.

Der er altid en dækplade, der foregår i slutningen at skjule ledninger i stikket og beskytte højttaleren mod skader. Dækslet udvider også ud til at skjule den afrivninger hvor sheetrock blev skåret, hvilket giver en ren, professionelt udseende finish.

Tips til sikkerhed, enkelhed og ydeevne

Her er nogle tricks af handelen til at hjælpe dig installere dit loft højttalere sikkert og med minimal besvær.

Generelle tips

Sådan installeres Loft Højttalere

 • Før du går i gang, er det altid en god idé at gå op i dit loft og tage et kig rundt for at strategize om potentielle højttalerudskæringer. Du ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig selv med hensyn til tilgængelighed inde fra loftet og minimere hvor mange nitter og strøer du nødt til at bore igennem.
 • Hvis du vil installere loft højttalere i nederste etage i en multi-etagers hjem, kan du overveje at leje en professionel. Det er meget lettere at køre ledning gennem væggen og loftet, hvis du kan få adgang til den via loftet. Kørsel ledning mellem et loft og gulv kan hurtigt blive et større projekt, end du forventede.
 • Generelt hvis du ikke er komfortable drift elværktøj eller du ikke forstår det grundlæggende i ledninger - eller blot ikke mekanisk tilbøjelig - det er nok ikke det projekt for dig.

Sikkerhed

 • Sluk altid for strømmen til det rum, hvor du arbejder ved afbryderen, før du borer i væggen, bare i tilfælde af at der sker for at være en elektrisk ledning bag væggen.
 • Efter boring hvert hul, indsætte en wire bøjle med en 90 graders bøjning i det at sonde rundt for noget, der kan være bag væggen (ledninger, rør, træ blokerer etc.), der ville være i vejen for at installere højttaleren eller wire jack.
 • Når du begynder at rode rundt på loftet og bag dine vægge, vil du bemærke der er allerede steder, hvor nitter og strøer er blevet boret igennem til 120V AC ledninger, der giver elektricitet i hele huset. Det er fristende at køre din højttalerkabel gennem de samme huller, men bygningsreglementer giver ikke mulighed for lavspændingsjævnstrøm ledning skal bundtet sammen med 120 volt AC ledning. Dette kan også forårsage elektrisk interferens, som vil reducere lydkvaliteten.

Speaker ydeevne

Sådan installeres Loft Højttalere

 • Hvert par højttalere bør have en lige længde af wire, der løber til dem for bedste lydkvalitet, selv om man er tættere på kilden end de andre. Forreste og bageste højttaler par er designet til forskellige længder af tråd, men hvis højre og venstre højttaler i hvert par har en anden længde, vil lyden blive forsinket til en af ​​dem forårsager forvrængning.
 • Generelt anbefales det, at de højre og venstre højttaler i hvert par være omkring 6 til 10 meter fra hinanden.
 • Endelig er det vigtigt at dække bagsiden af ​​hver højttaler med et stykke glasfiber isolering, så lyden ikke slipper ud i loftet.

State of the art lydsystem

Forsiden af ​​loft højttaler er designet til at blive fjernet og malet, hvis det ønskes, at farvesætningen af ​​rummet. Det er bare en af ​​de mange små måder, loft højttalere er et godt match for en fint udformet brugerdefinerede hjem.