Sådan installeres et tastatur Bakke på arkivskab Skriveborde

En arkivskab reception kan være det perfekte sted for din computer. Fordi kabinet skriveborde er så store, kan du gøre en masse ting, mens youâ € ™ re ved hjælp af din computer. Der er også en masse lagerplads, på grund af de skuffer i side af bordet. Men hvad de fleste mennesker klager over er manglen på et tastatur bakke. Det kan være meget irriterende at dit tastatur øverst på din arkivskab skrivebord, da det normalt tager op, så meget plads. Hvis du allerede har et arkivskab skrivebord, vil det være meget besværligt at købe en ny arkivskab - computer skrivebord. De er meget dyre, og det er virkelig ikke tilrådeligt, hvis du allerede har en arkivskab skrivebord derhjemme. Heldigvis kan du få tastatur bakker i hardware og specialbutikker meget billigt. Du kan endda lave en selv, fordi det er så nemt. Alt du skal gøre er at installere tastaturet bakke på din arkivskab reception og youâ € ™ re god til at gå.

Her er nogle skridt, hvordan du installerer et tastatur bakke på en arkivskab desk:

  1. Sørg for, at dine mål er korrekte. Det mest almindelige problem i at installere et tastatur bakke på et skrivebord, er målingen. Nogle mennesker glemmer at måle størrelsen af ​​deres arkivskab reception og deres tastatur. Du skal sørge for først at tastaturet kan være på den plads under overfladen af ​​dit skrivebord. Desuden bør du måle dit tastatur, eller få målingerne fra manualen. Du skal bruge dette til at få et tastatur bakke.
  2. Få et tastatur bakke. Du kan vælge enten at købe eller lave dit eget tastatur bakken. Hvis du planlægger at købe et tastatur bakke, skal du sørge for, at du huske på målingerne af dit tastatur og din arkivskab skrivebord. Du kan søge online eller gå til en isenkræmmer for at lede efter den bedste tastatur bakken. Hvis du vælger at lave dit eget tastatur bakke, skal du bruge nogle L beslag, skuffe dias og krydsfiner. Itâ € ™ s dit valg, hvad du ønsker at designe dit tastatur bakke med. Alt du skal gøre er at samle alle dine materialer. Du kan sætte nogle lak eller nogle maling for at skabe en professionel finish.
  3. Begynd at installere dit tastatur bakken. Den nemmeste måde at gøre dette er at vende over arkivskab desk først. Hvis du gør dette trin, wonâ du € ™ t nødt til at bøje eller squat for at installere dit tastatur bakken. Også, vil du have nok lys til at se, hvad youâ € ™ re gør. Prøv at anslå, hvor du vil sætte dit tastatur bakken. Vælg noget, der er behageligt for din højde. Overvej også højden af ​​dit arkivskab skrivebord. Sørg også for, at du sætter den i lige så tastaturet bakken ikke skrå. Det er bedst at markere stedet, hvor du planlægger at sætte tastaturet bakken, så du donâ € ™ t gøre nogen fejl. Derefter tager nogle træskruer og begynde at skrue L beslag på tastaturet bakken ind i arkivskab desk.

Disse enkle trin vil hjælpe dig installere et tastatur bakke på en arkivskab skrivebord på ingen tid.