Sådan installeres et køkkenarmatur

Sådan installeres et køkkenarmatur


Ændring af vandhanen på din køkkenvask er en forholdsvis nem opgave, der i høj grad kan forbedre den skønhed, funktion og design af dit køkken; ved at følge pålidelige installationsvejledning, kan du få arbejdet gjort hurtigt og korrekt. Dette job er let ved selv en novice DIYer og ved at gøre det selv, kan du spare en hel del penge i forhold til at ansætte en dyr blikkenslager.

Materialer og Nødvendigt værktøj

  • Teflon tape
  • Plumber 's kit
  • 2 vandforsyning slanger
  • Skiftenøgle
  • Basin skruenøgle
  • Bucket
  • Rags
  • Spartel

Sådan fjernes den eksisterende hane

Sluk den varme og kolde vandforsyning ventiler under vasken. Drej knapperne med uret hele vejen, indtil de er nice og stram. Drej vandhanen på for at sikre, ingen vand kommer ud og ventilerne er helt lukket.

Ren alt ud fra undersiden af ​​vasken og placere en spand eller en skål direkte under koldt vand afspærringsventil. Løsn vandslangen fra afspærringsventilen ved hjælp af skruenøgle. Drain noget vand i spanden. Udfør den samme proces med vandslangen forbundet med varmt vand ventilen. Hvis nogen kommer vand på kabinettet gulvet, suge det op med en klud.

Nå op bag vasken og fjerne varme og kolde vandforsyning linjer fra stilke af den eksisterende vandhane. Fjern de to møtrikker på vandhanen stilke hjælp bassinet skruenøgle. Når disse nødder er fjernet, skal du trække den gamle hane lige op og ud af vasken.

Ryd op eventuelle gamle blikkenslager s kit med en spartel og rene og tørre området grundigt.

Sådan installeres et køkkenarmatur

Tage nogle blikkenslager s kit og arbejde det med hænderne, indtil den bliver blød og bøjelig. Påfør kit til bunden af ​​din vandhane og sat i hullerne på toppen af ​​køkkenvasken.

Fastgør vandhanen på plads ved hjælp af stamceller nødder. Hånd-spænd møtrikkerne op vandhanen stilke, så stramme dem ned ved hjælp af bassinet skruenøgle. Wrap Teflon blikkenslager tape omkring gevindet på vandhanen stilke. Fjern det gamle Teflon tape fra gevind brystvorter på varmt og koldt vand ventiler og erstatte det med en frisk wrap af Teflon tape.

Slut side af den kolde vandforsyning slange med det store stik til det kolde vand siden af ​​vandhanen og den anden side til det kolde vand afspærringsventil. Spænd begge forbindelser ned med skruenøgle. Følg de samme trin for den varme vandforsyning slange.

Ryd op eventuelle rester blikkenslager s kit, der kan have presses ud fra undersiden af ​​vandhanen og slå varmt og koldt vand ventiler igen.

Tænd for vandhanen og kontroller alle tilslutninger for utætheder eller drypper.

Installation tips

Pas på ikke at overspænde møtrikkerne på vandhanen stængler, der holder vandhanen på plads; over-spænde møtrikkerne kan forårsage kroppen af ​​vandhanen at knække. Spænd dem til det punkt, hvor de er sikre uden at lægge for meget pres på dem.

Ligeledes ikke over-stramme vandslangen forbindelser på de afspærringsventiler. Spænd dem, så de er lun, og tjekke dem for lækager, når du har vandet tændes igen. Hvis en lækage er påfaldende, efterhånden stramme stikket, indtil lækagen stopper.

Følg disse installationsvejledning og din nye vandhane vil være oppe og køre på ingen tid overhovedet.