Sådan installeres en Patio Roof

Sådan installeres en Patio Roof

At lære at installere en gårdhave tag kan hjælpe dig med at få mest brug ud af din terrasse. En god gårdhave tag vil ikke kun beskytte dig mod regn, men også solen.

Inden du begynder

For at installere et tag, bør en slags støtte for tagplader allerede være på plads. Disse systemer kan variere meget, afhængig af patio design. Sørg for at tjekke din lokale bygningsreglementer at afgøre, om du har brug for en byggetilladelse, før du begynder projektet. Hvis du allerede har et lysthus, der dækker terrassen, eller støtte til en gårdhave markise, kan du bruge det til at understøtte taget med et par ændringer.

Hvis du vil ændre en løvhytte at installere en gårdhave tag, allerførst kontrollere Lysthuset for løse forbindelser eller usund træ. Disse problemer skal løses, før start. Desuden bør arbor være konstrueret ud af tømmer stand til at holde tagpladerne. Hvis du har nogen bekymringer om vægten af ​​taget, skal du kontakte en professionel, der vil være i stand til at vurdere situationen og fortælle dig, hvordan du installerer en gårdhave tag til dit hjem sikkert.

Når Lysthuset er bestemt til at være egnet, installere blokere der er to fødder på midten vinkelret på spær. Til dette job, er det vigtigt at anvende små stykker blokering, der vil passe mellem og flugte med toppen af ​​spærene. Afhængig af størrelsen af ​​din terrasse, leje eller købe en sømpistol, kan være værd at omkostningerne. Sørg for at bruge galvaniserede søm til dette trin.

Sådan installeres en Patio Roof Brug bølgede metal Paneler

Bølgede metal paneler er billig og nem at installere, hvilket gør dem ideelle til en gør det selv projekt. Sørg for at købe en bølgede metal tagdækning system, som omfatter tagplader og lukkestrimler at understøtte panelerne.

Installation lukkestrimler

Hvis du vil installere lukkeprofilerne, vedhæfte strimlerne til toppen af ​​spærringen med galvaniserede skruer. Strimlerne skal klikkes sammen sikrer korrekt afstand på vandret. Når lukkeprofilerne er installeret, bør vertikale lukkestrimler installeres oven på spærene. Disse strips passer mellem lukkestrimler der blev installeret over blokeringen og skal knyttes med galvaniserede skruer.

Fastsættes Paneler

Når alle lukkeprofilerne er på plads, at installere de korrugerede tagplader. Hvis der understøtter taget er skrå, starte installationen paneler i den laveste ende. Hvis terrassen er knyttet til et hus, starte på enden modsat af huset. Sørg for at overlappe kanten af ​​panelet for at dække fascia eller beskytte støtte tømmer fra regn skader.

Pilot Huller og Fasteners

Før du installerer en bølgede metal panel, skal du sørge for at bore pilot huller i panelet. Diameteren af ​​de forborede huller vil afhænge af producentens anbefalinger. Ofte hullerne er større end nødvendigt for at give mulighed for termisk udvidelse af panelet. Plan om at bore et styrehul i panelet på hver anden ribbe af lukkeprofilerne, for hvert sæt af lukkestrimler at panelet omfatter. Brug de skruer, der følger med de fleste bølgede metal tagdækning kits. Disse lynlåse har en gummitætning under hovedet for at hjælpe med at skabe en stram binding.

Montering Paneler til Frame

Efter bores forboringshullerne, installere panelerne er en enkel opgave. Sæt panelet på plads, og skru hver nitte på plads gennem dine pilot huller. Du ønsker måske at tilføje en lille perle af caulk omkring pilothullet til at gøre en endnu bedre tætning mellem tagdækning og beslag. Når du skal installere din næste række af paneler, overlapper tagdækning af flere inches. Kør flere perler af caulk langs overlappende kanter af panelet og sandwich dem sammen for at forhindre lækager.

Afsluttende betragtninger

Arbejder på en stige kan gøre lette opgaver svært, så overveje at bede om hjælp til at gennemføre dette projekt. Nogen der kan hjælpe med at flytte paneler og hente værktøjer efter behov vil hjælpe jobbet gå hurtigt. Selvfølgelig, hvis du ikke er tryg arbejder på en stige, bør du overveje at ansætte en person, der ved, hvordan man opbygger en gårdhave tag og kan gøre arbejdet for dig.