Sådan installeres en domænecontroller

Hvis du er forvirret over de trin, der er involveret i at installere en domænecontroller, forsikres om, at du ikke er alene. Det kan være ganske skræmmende. Hvis du er i denne situation, så prøv denne vejledning ud for størrelse. Dette blev skrevet for at give dig næsten så tæt en dummy guide dig igennem installationen.

Lad os sige, du installerer en Windows Server 2008. Du skal konfigurere dit domæne tjenester, genoprette domænet setup, og datanetværk (DNS) roller. Dykke ret i!

 1. Fra menuen vælges det operativsystem, du vil installere; i dette tilfælde, er det Windows Server 2008. Klik på knappen der hedder "Næste".
 2. Du vil se en licensaftale. Læs gennem det med småt, og når du har forstået indholdet, skal du blot klikke på det felt, der lyder: "Jeg accepterer licensbetingelserne." Fortsæt derefter klikke på "Næste".
 3. Du er nu på installations siden. Som det ofte er tilfældet, når du installerer en ny Windows-server domæne på en tom harddisk, er opgraderingen tilstanden deaktiveret så skal du blot klikke på "CUSTOM (avanceret)."
 4. Du vil blive spurgt næste, hvor du vil installere Windows. Vælg den disk, du ønsker, skal du klikke på "Næste" og vente på, at installationen skal være afsluttet.
 5. Din nye vinduer installationen er afsluttet, og din næste skridt ville være at ændre din adgangskode. Du vil blive bedt om at gentage dit password - som skal enslydende og så kan du gå videre til at klikke på "OK".
 6. Nu er det tid for dig at konfigurere systemet. Gør dette ved at klikke på "Opdater denne server."
 7. Derefter vil du blive bedt om at genstarte dit system for opdateringen finder sted.
 8. Du vil blive bedt om at indtaste dit brugernavn og kodeord for at få adgang.
 9. Vend tilbage til den oprindelige konfiguration, og klik på "Tilføj ROLLER" fundet under "Tilpas denne server." "Tilføj ROLLER" wizard vil lancere hvorefter du vil blive bedt om at klikke på "Næste".
 10. Fra Rollerne LIST, vælg "Active Directory Domain Services", og klik derefter på "Næste" og derefter "INSTALL" for denne at blive installeret i dit operativsystem.
 11. De "Active Directory Domain Services" er nu installeret. Du kan nu lukke dette vindue.
 12. Du er nu klar til at lancere den domænecontroller PROMOTION wizard for at konfigurere dit domæne tjenester. Åbn din dialogboks og skriv de tegn dcpromo - det er store og små bogstaver, så være opmærksom på, hvordan du skriver disse tegn i din dialogboks. Nu skal du klikke på "OK". De Active Directory Domain Services vil nu blive lanceret. Klik på "Næste", og du vil blive ført til en side diskuterer kompatibilitetsproblemer, bare gå videre til at klikke på "Næste" igen.
 13. Nu er du på indsættelsen CONFIGURATION konfigurationsside. Du skal blot sætte kryds i boksen for "Opret et nyt domæne i en ny skov" og klik på "Næste.
 14. Du er nu på roden DOMAIN side. Vælg dit domænenavn, "Cherrypicker" for eksempel, og skriv det på det tomme felt. Klik derefter på "Næste".
 15. Du er nu klar til at indstille din FOREST funktionsniveau ved at markere dit operativ system, og derefter gå videre til at klikke på "Næste".
 16. Du vil blive sendt til de yderligere Domænecontroller OPTIONS side, hvor du vil sætte kryds i boksen der hedder "DNS-server". Klik derefter på "Næste.
 17. Fortsæt at klikke på "NEXT" på skærmene, der vil følge efter hinanden. Dette er dine standardindstillinger sider, indtil du når den side, der indeholder en sammenfatning af resultaterne. Klik derefter på "Finish".

Umiddelbart efter afslutningen af ​​denne opgave, skal du genstarte din computer for alle de opdateringer, der skal installeres.