Sådan installerer Sims 2 Spil

Der er flere spil i Sims2 spilsamling. Blandt disse er Sims2 Sjov med kæledyr Collection, Sims2 Best of Business Collection og Sims2 Universitetsliv Collection. Hver af samlingen har flere uafhængige spil, The Chronicles hvad der sker i det virkelige liv. Sims2 er skabt i 3D og er mere tiltrækkende for spillere, fordi de tegn og baggrunde ser mere realistisk. Sims2 spil tillader spilleren at tilpasse en simmer, designe deres helt egen Sim og så meget mere. Funktionerne er lavet for at give spilleren total nydelse. Selvom du installerer et spil på computeren kan være meget ligetil, er der tidspunkter, hvor du vil støde på problemer, da nogle af de spil involverer brug af flere diske, før spillet kan være fuldt installeret. Nedenfor er nogle tips om, hvordan du installerer Sims 2 spil.

  • Kontroller diskplads tilbage på dit valgte harddisk. En Sims2 spil kan have brug for en meget stor fil til datalagring samt den nødvendige plads, når du spiller. Tjek systemkravene for de forskellige Sims2 spil. Du kan gå på Sims2 hjemmeside for at kontrollere. Du kan bestille dit spil fra webstedet, eller gå til et videospil butik for at købe spillet eller forskellige spil. Vælg dem, der er kompatible med dit operativsystem.
  • Indsæt den første cd i cd-afspilleren. Åbn det drev, hvor du planlægger at installere spillet.
  • Fra hovedmenuen, skal du klikke på Filer> Ny mappe for at oprette en mappe. Giv et navn til mappen.
  • Dobbeltklik på den mappe, du lige har navn og i mappen vinduet vælge Arkiv> Ny mappe igen at oprette en undermappe. Mærk denne mappe Disk1. Hvis du har flere spil til at installere, oprette flere mapper og mærke dem i rækkefølge. Hvis der er flere CD'er i et spil navngive undermapper som Disk1_A og så videre.
  • Gå til Denne computer, og vælg det drev til cd-afspilleren, hvor Sims2 spil cd'en er indsat. Hvis Autorun dialogboksen popper op, skal du klikke på knappen Annuller. Annuller spillet installation, hvis den allerede er startet.
  • Højreklik på cd i drevet og klik Udforsk mulighed. Du vil se indholdet på cd'en. Højreklik et vilkårligt sted i vinduet og vælge Select All mulighed. Du kan også gøre dette ved at klikke på Rediger i hovedmenuen og vælge Select All option eller klik inde i vinduet, og tryk på Ctrl + A. Enhver af disse tiltag vil fremhæve eller markere hele indholdet af cd'en.
  • Klik på Rediger igen, og vælg Kopier mulighed. Du kan også klikke i vinduet mens alt er fremhævet, og tryk på Ctrl + C på tastaturet. Dette vil kopiere alle de filer, du har valgt.
  • Naviger til det drev, hvor du har foretaget mapperne og se efter Disk1 undermappe. Åben den og enten klikke på Rediger> Sæt ind eller klik inde i vinduet og tryk på Ctrl + V på tastaturet for at indsætte de elementer, du har kopieret til denne mappe.
  • Fortsæt disse processer, hvis du har flere spil til at installere.
  • Find Autorun-filen fra mappen Disk1. Dobbeltklik på filen. Dette vil installere Sims 2 spil i computeren. Når du har installeret spillet, og det kører problemfrit, kan du slette alle mapper til dette spil fra drevet for at frigøre diskplads.

Du har mulighed for at scanne de filer, du har kopieret for virus, før du faktisk installere spillet på din computer. Gør installationen denne måde sikrer, at anlægget vil være problemfri. Hvis dette ikke virker, skal du kontrollere spildisken, da det kan blive beskadiget eller ridset. Købe en erstatning kopi, hvis du har fastslået, at disken rent faktisk er beskadiget.