Sådan Indsend Manuskripter til udgivere

Har du drømme om at blive den næste JK Rowling, Stephen King eller Nora Roberts? Hvis du ønsker at være en forfatter og drøm om at blive den næste store ting at ramme forlagsverdenen, så er du nødt til at få dit arbejde i hænderne på de rigtige mennesker.

Når du har skrevet dit arbejde, er det tid til at få det ud. Her er hvordan du får din manuskript til udgiverne.

  • Få oplysninger fra hver forlaget. Gå online, eller ring til hver forlag du ønsker at indsende dit arbejde til og få deres specifikke oplysninger. Hvert forlag har nogle specifikke retningslinjer, som f.eks herunder en selvstændig rettet stemplet kuvert eller herunder en synopsis sammen med Deres brev. Du bør også vælge udgivere omhyggeligt og forsøge at give dit arbejde til en virksomhed, der sandsynligvis vil udgive din type arbejde. For eksempel, hvis du laver en børnebog, kan du prøve Scholastic eller Hyperion. Hvis du laver en romance roman, prøv Avon eller Pocket Books.
  • Udskriv dit arbejde ordentligt. Sørg for at du bruger almindeligt hvidt papir, når du udskriver dit arbejde. Dit manuskript skal udskrives med skriftstørrelse 12 i Times New Roman. Gør det dobbelte afstand. Du må ikke ændre margenerne så lade det blive ved det ene tommer marginer for begge parter samt top og bund. Dette er branchens standard, så følge den. Undgå at forsøge at skabe opmærksomhed om dit manuskript ved at bruge forskellige farvet eller tekstureret papir eller ved hjælp af kursiv eller andre skrifttyper, medmindre det er en del af historien. Dette gør det nemt for agenten eller redaktør til at læse dit arbejde. Sørg også for, at du sender arbejde, er fejlfri. Der bør ikke være nogen stavefejl eller grammatiske fejl.
  • Brug overskrifter og skabe en ordentlig første side. Den første side i dit manuskript skal indeholde titlen på dit arbejde, dit rigtige navn, samt dine kontaktoplysninger. På den øverste venstre side af forsiden, placere dit navn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer. På den øverste højre side, skal du angive den samlede antal ord på dit arbejde. Placer titlen på værket på midten af ​​siden og bruge alle hætter. Under titlen, skal du placere ordet "af" og derefter på den efterfølgende linje, skriv dit navn eller din pen navn. For de andre sider på dit arbejde, skal du bruge en header angiver dit efternavn, titel og sidetal, som er anbragt med en omvendt skråstreg.
  • Send i et brev. Når du har forberedt dit manuskript, skal du skrive en forespørgsel brev. Dette er for at introducere dig selv og dit arbejde. Medtag i brevet den målgruppe, du har i tankerne til din litterære brik, og hvorfor du tror, ​​bogen vil sælge. Afhængigt af udgiveren, kan nogle ønsker en synopsis eller prøve kapitel indgår i brevet. Hvis forlaget kan lide din forespørgsel, vil du blive bedt om at indsende et manuskript. Du behøver kun at sende i et par kapitler i første omgang.
  • Arbejde med en agent. En god måde at få offentliggjort er først at finde en agent. Nogle forlag ikke ønsker at forhandle direkte med forfattere og foretrækker en agent i stedet. Find en du kan lide, men sørg for at han ikke debitere dig noget upfront gebyrer.
  • Send ind online. En anden måde du van indsende dit arbejde er at gå online. Formatet er lidt anderledes for online submissions.You kan prøve publishamerica.com.

Vær tålmodig og ikke blive frustreret, hvis du får afslag. Harry Potter blev afvist af tolv forlag, før det blev accepteret, og blev en af ​​de bedst sælgende bøger nogensinde. Hvis du har gode arbejde, kan du få det gjort!