Sådan House Baby Chicks

Kommercielt hæve kyllinger er en hård og trættende opgave. Da kyllinger er ofte ganske delikat og følsom, er der meget at gøre for at sikre livability. Ligegyldigt hvordan du lægger det, vil du altid have en række kyllinger dø på dig, men du kan reducere denne uhyre ved at ansætte en ordentlig pleje og Boligstyrelsen dem ordentligt. Her er nogle ting, du bør gå igennem hæve dine kyllinger, uanset om du vil have dem til at lægge æg, eller modnes skal slagtes i kødet senere.

  • Ved, hvordan de modnes. Fra udklækning kan kyllinger vokse til deres fulde størrelse i en spændvidde på ca. 1 til 2 måneder. Ja, de vokser hurtigt. Men for de første to uger, kan du huse dem i små lukkede rum som en papkasse. Du kan mode kassen selv, eller du kan købe en dejlig brooder boks fra din lokale forsyning fjerkræ butik. Efter en uge eller to, vil du helt sikkert nødt til at overføre kyllingerne til et større sted, der er begrænset så godt. Hvis du har en brooder hus, så kan du sætte den op der. Brug metalhegn til at afspærre et område og blonder gulvet med risskaller. De risskaller vil absorbere de skadelige kemikalier, der er resultatet af den rådnende urin og afføring, de vil producere dagligt.
  • Lys og feeds. Som baby kyllinger, skal du passe dem ordentligt. Kyllinger er følsomme over for vejr. Hvis det er for koldt, skal du have en lys skinner på dem for at hjælpe dem med at holde varmen. Hvis du ikke gør dette, kan kyllingerne hurtigt fange en kold og dø. Brug en glødepære og placere optrækkelige lamper i midten af ​​rummet. Bringe den tættere på gulvet eller trække til en højere position afhængigt af hvordan du observere kyllinger. Hvis ungerne kæle op mod lyset, er det fordi det er nødvendigt. Hvis de holde sig væk fra lyset, så betyder det, det er blevet for varmt og du skal trække det lidt.
  • Med hensyn til foder og vand, kan du bruge en lille metal plade til foderet. Sørg for at de har en konstant forsyning, så de vil vokse op hurtigt og sundt. Start med chick booster feeds så efter omkring 2 uger, kan du opgradere dem til startmotor feeds. Med hensyn til vand, så sørg for, at du har rigeligt waterers for dem at fodre på. Waterers vil give en konstant forsyning af vand. Sørg for at blande i visse vitaminer, som du kan finde på fjerkræet butikken.
  • Kønsbestemmelse. Du kan bundt alle kyllinger op i begrænset plads til omkring 4 til 5 uger, nok til, at køn kyllingerne vil vise. På det tidspunkt, vil du ønsker at adskille hunnerne fra hannerne. Hunnerne vil blive anvendt til æglægning, mens hannerne vil blive anvendt til kød. For at sikre at du får den kønsbestemmelse højre, kan det være værd at hyre en erfaren sexer.

Uanset hvad er tilfældet, skal du sørge for at du holder din brooder hus eller området rent og kød. Spørg din tilstand og med det amerikanske landbrugsministerium for mere information om hvordan man tager sig, hus, og vokse kyllinger.