Sådan Host A Super Bowl Party for Kids

Børn shouldnà € ™ t blive udeladt, da ita € ™ s Super Bowl. Som det er tilfældet med voksne, børn elsker at have Super Bowl fest, også. Med nogle kreativitet, kan du holde fest, og lad børnene at have så meget sjov som voksne. Hera € ™ sa guide du kan følge.

  • Fordel invitationer. Dage før festen, gør det et punkt til at sende invitationer til dine gæster. Du donâ € ™ t nødt til at bruge for meget for invitationer. Bare designe og printe en designskabelon fra et softwareprogram. Eller hvis du vil have invitationer til at være mere personlig, kan du klippe ud magasin billeder af Super Bowl og gøre dem til invitationer. Forsyne invitationer med vigtige oplysninger såsom dato og tidspunkt for partiet og kostume at bære (hvis kostume er påkrævet).
  • Planlæg din menu. Hvis du er vært for en Super Bowl fest for voksne, bør menu ikke være et problem. Du skal blot lægge en tabel over Buffalo wings, chips og dips, nachos, og masser af øl. Men hvis du er vært for en fest for børn, menu bør forberedes omhyggeligt og gennemtænkt. Den grundlæggende regel at følge her er at tjene ernæringsrigtige fødevarer. Chips og sodavand er ude og sandwich og saft er i. Husk, at nogle af dine gæster kan følge en ensrettet kost, så sikre forældrene, at deres parti følger igennem.
  • Forbered dit mødested. Tildel et rummeligt værelse i dit hus som din fest mødested. Det kan være din baghave, haven eller underholdning værelse. Bare sørg for spillestedet er uden skrøbelige genstande, for som du ved, børnene får lidt kaotiske, når de part. Derefter dekorere rummet med noget Super Bowl. For eksempel, hænge bannere og flag på tværs af lokalet og sprede mini fodbolde. Afstive sæt bord og stole samt. Hold en betydelig afstand mellem hvert sæt for at give plads til spil.
  • Tænk på spil. En Super Bowl fest for børn er ikke komplet uden spil. Så sørg for at udarbejde en liste over spil, som børnene virkelig vil nyde. Selvfølgelig bør spil også være Super Bowl-relateret. For at fremme kidsâ € ™ deltagelse, forberede præmier, der kan variere fra fodbolde til Super Bowl-kort.
  • Lad børnene at se Super Bowl spillet. Du donâ € ™ t nødvendigvis spille spil hele natten. Faktisk kan du lade børnene opleve glæde af at se Super Bowl. Du kan være overrasket over, at i deres alder, de allerede værdsætter fodbold og faktisk hepper på hold. Hvis der er børn, der donâ € ™ t synes at lide at se spillet, kan du bringe dem til en anden del af huset og få dem se en film eller en anden tv-show i stedet. Sørg dog, at forældrene billiger den film eller vise børnene skal til at se.

Børnene skal have noget at tage hjem efter festen, så har loot poser klar til distribution. Byttet poser kan indeholde sunde godbidder og legetøj. Du kan også sætte nogle slik, hvis du ønsker.