Sådan Host A Piratpartiet

Ohøj pirater! Shiver mig tømmer! Med alle går gaga med mindet om Blackbeard og supereksklusive af Jack Sparrow, ville en pirat tema part helt sikkert være et hit for både voksne og børn. Hvis du ønsker at være vært for en pirat tema part, skal du være villig til at sætte i arbejde og indsats for at omdanne din fest mødested til en troværdig indstilling. Det skal ligne et piratskib eller en indstilling ud af en pirat film. Her er hvordan du pull off det klassiske piratskib udseende til din fest:

  1. Gå til hardware butik og købe netting og maske, der efterligner riggen, som du ser i de fleste sejlbåde master. Tag et par hvide lagner og montere dem på pæle, der gør dem til at ligne sejl på master.
  2. Skab din egen Jolly Roger. Det er den sorte flag med dødningehoved og krydsede. Hejse det op på en pæl for at sikre, at flaget flyver højt og mægtig med vinden.
  3. Deck ud af din plads med alle de andre genkendelige pirat regalier. Brug skattekister, sværd, skib rat og andre elementer afgjort sætte fut i atmosfæren af ​​partiet op.
  4. Forbered part favoriserer, der er i overensstemmelse med temaet for din fest. Dage før festen, skåret ud og sat sammen eye patches og falske skæg for alle de fremmødte. Du kan også bruge bandannas og tricorn hatte. Disse er også et godt alternativ for navneskilte! Du kan også bruge lidt papegøje udskæringer eller tøjdyr som navn kort, der kan fordoble som en part favør.
  5. Serveres pirat mad! En pirat buffet kan bogstaveligt talt være noget, da de plyndre og plyndre de syv have. I tider på havet selv, pirater normalt spiste en masse af tørrede fødevarer, da det ikke går dårligt, at hurtigt. Serverer mad ligesom jerky og andre kødkonserves kunne helt sikkert gøre din fest swashbuckling.
  6. Giv ud pjecer, der indeholder et par pirat termer og udtryk. Hvis du kan få dine gæster til at tale som pirater for en nat, vil du helt sikkert skabe det miljø, der passer godt sammen med motivet og indretningen. Hvis alle er i det, kan det blive til en meget surrealistisk fest og alle vil blive helt vilde med det næste dag.
  7. Hvad er en pirat skib uden rom og whisky? Rum ville være et godt valg for drikkevarer i en pirat-tema fest. Hvis du kan tjene det lige ud af et træ tønde, vil du helt sikkert få ekstra stil point. Du kan oprette en blandet drink øl, gin, rom og sherry for dem, der ønsker andre varianter.
  8. Organiser spil, der er relevante for pirat tema. En skattejagt ville være en god idé at få dine gæster bevæger sig. Giv en kryptisk kort, og tilbyde præmier til dem, der vil finde byttet begravet i din have eller hus.

Hvis du følger disse trin, vil det ikke være meget svært at komme med en troværdig og dundrende pirat-tema fest! Nu sætte på din klap for øjet og komme til at arbejde!