Sådan holder virus væk fra din computer

Mange mennesker har en del af deres liv, som kredser om computere. Imidlertid er deres liv afbrudt af virus, der inficerer deres computere. Holde virus væk fra computere siges at være hård og dyrt. Det er ikke helt rigtigt. Der er måder at holde virus ud af en computer uden at skulle bruge flere hundrede kroner på virusbeskyttelse. Her er hvordan du gør dette.

  1. Næsten hver moderniseret bærbar eller stationær computer i dag har en gratis prøveversion af virusbeskyttelse allerede på det. Det er vigtigt at bruge denne beskyttelse, før de køber det. Grunden til dette er, fordi en konto allerede er sat op i virksomheden, der leverer beskyttelse. Det sparer penge og holder hukommelse åben på computeren, som kan hjælpe med at forhindre virus.
  2. En anden måde at holde virus væk fra computere er ikke at downloade gratis virus scanner fra internettet. Disse virus i sig selv. De er ikke beskyttet af nogen tjenester virusbeskyttelse. De har heller ikke slippe af med virus; de blot fortælle en person, hvor mange fejl er i computeren. Med andre ord er en virus blive hentet, og det er meningen at hjælpe computeren, ikke skade den.
  3. Musik programmer er også en stor virus, der alvorligt kan inficere en computer. Programmerne faktisk ikke producere en virus, er det musikken, der er sat på programmerne. Visse filer, musik bringes i på musikprogrammer det en virus. Det er downloadet måske tyve gange om dagen. Det foreslås, at hvis et musikprogram er afgørende for en computer, sørg for at det er en, der skal betales for hver måned eller hvert år. Programmer som der er sikrere end gratis programmer.
  4. Anden almindelig fejl folk gør med computere henter plug-ins, hjemmesider bringer op. Der er en grund til, at de ikke er downloadet på computeren allerede; de ikke skulle være. Må ikke hente dem. Hvis de er sikre, vil computeren tage sig af overførslen på egen hånd.
  5. Nogle ting vil blive hentet automatisk. Dette er, når virusbeskyttelse er nyttigt. Enhver virusbeskyttelse filtrerer ting personen ønsker at blive filtreret. Under afsnittet "programmer" af de muligheder beskyttelse, kan en person vælge, hvad han / hun ønsker at være tilladt på deres computer. Dette hjælper en masse med at holde virus væk fra computere.

Det vigtigste, som folk aldrig indse om uventede vira er, at alle har til at gå gennem internettet engang. Leaving internetbrowsere trukket op på computeren kan tillade virus adgang til alle dele af computeren til enhver tid. Lukning af browsere og lukke computeren helt ned vil forhindre disse typer af virus. Som konklusion kan holde virus væk fra computere nemt gøres. Følg ovenstående trin, og virus vil blive holdt væk fra computere.