Sådan holder på sporet med din kost mål

Det kan være nok af en udfordring at holde sig til dit helbred mål i løbet af en begivenhedsløs uge, men denne tid af året er det ofte særligt svært at blive på sporet. Mellem få klar til ferien, familiesammenkomster, nytår parter, og at være i en samlet tilstand af forhøjet stress, gøre en indsats for at tage sig af dit helbred ikke kan tage den prioritet, som den plejer. Især når det føles som om du er omgivet af folk, der ikke beskæftiger sig med god ernæring.

Sådan holder på sporet med din kost mål

Her er nogle ideer til, hvad du kan gøre for at komme igennem de næste par uger:
Altid bringe en nærende parabol eller to til fester eller sammenkomster. Ved at gøre dette, vil du bidrage til at afhjælpe nogle af de stress forbundet med at være omgivet af de usunde muligheder, der normalt tilbydes på parterne. Folk føler sig mindre truet, hvis der tilsættes sund mad versus tage væk deres sædvanlige fødevarer. Plus din vært eller værtinde vil blive glade for, at du bragte noget at dele!

Frivilligt til at hjælpe med tilberedningen. Hvis du vil hjem til ferie og din mor typisk kokke med olier og vælger raffineret korn og masser af kød, kan du prøve at tilbyde din hjælp i køkkenet. Tag en tur til købmanden for at købe friske råvarer og skabe en nice salat eller stege nogle grøntsager. Du kan endda bruge muligheden for at være i køkkenet med din familie for at lære dem om vigtigheden af ​​sund kost.

På restauranter ikke blive presset til at bestille et stort usunde måltid, hvis det er, hvad alle andre gør. Hvis resten af ​​bordet bestiller stegt kylling med smøragtig kartoffelmos og alle du ville virkelig gerne er en salat og en bagt søde kartofler, ikke føler behov for at følge mængden. Folk kan spørge om din beslutning, men der er også en god chance for, at de ikke engang vil bemærke. Må ikke føler som om du har brug for at forsvare dine valg, skal du blot forklare dem, hvorfor du har valgt, hvad du gjorde fra menuen. Statuere et eksempel i stedet for at prædike om sund kost.

Uanset hvad, holde sig til din tro. Nogle mennesker føler, at det er uhøfligt at afvise mad, der tilbydes dem. Spis ikke noget, bare fordi du tror, ​​at det vil glæde en anden, hvis du kun vil føle sig dårligt om det senere. Du kan høfligt afvise maden ved at sige, hvordan det ser vidunderlig, men du er ikke sulten eller bare sige nej tak og lade det blive ved det. Hvis der trykkes yderligere ikke være flove over at sige, at du har arbejdet hårdt på at tabe, men du sætter pris på udbuddet.

Hold det store billede i fokus. Selvom det ikke er en god idé at helt sluppet løs og forkæl dig selv i ubegrænsede mængder af slik og godbidder, det er heller ikke sundt at lade dig blive så bekymrede over at være perfekt med din spise. Små portioner af godbidder, som du virkelig nyder er okay! Husk, det er ikke tiden mellem jul og nytår, at du skal bekymre dig om; Det er tiden mellem nytår og næste jul, der vil have en langt større indvirkning på din succes.