Sådan holder du din hund køligt om sommeren

Sådan holder du din hund køligt om sommeren

Her er et tip fra vores gæst ekspert Wendy Nan Rees om hvordan du kan hjælpe din hund slog varmen.

Tip: Sådan holder du din hund køligt om sommeren

Bil Farer

Jeg har ofte tænkt på, hvorfor folk ønsker at tage deres hunde med på en køretur på en varm sommerdag. Ja, også jeg kan ikke lide at forlade mine tre drenge derhjemme, men jeg ved også, de tragedier, der kan ske ved at efterlade din hund i en varm car.Some stater selv har vedtaget love om forlader børn og kæledyr i en bil på varme dage . Hunde har en ekstra udfordring, fordi de ikke sveder på samme måde, som vi gør. Vi har svedkirtler over vores organer. Hunde er kun i stand til at svede fra puder af deres fødder og deres næser. Den vigtigste måde, de afkøles, er ved pustende.

Den indvendige temperatur i en bil kan stige til over 110 grader F i blot en kort tid. For eksempel, hvis det er 70 grader udenfor, kan varmen inde i en bil nå temperaturer på mere end 100 grader i 15 minutter. Når et dyr gispen i meget varm luft, er det kun accelererer varme slagtilfælde.

I Colorado, er byen Boulder slå ned på kæledyrsejere, der forlader deres kæledyr inde i en varm bil efter en Bulldog nylig døde af hedeslag. Ejeren var billet og sigtet for en strafbar handling.

Senatet Bill 1806 underskrevet i et lovforslag den 1. januar 2007 og sponsoreret af senator Liz Figueroa (D-Fremont) er en ny anti-grusomhed lov. Loven siger intet dyr må efterlades uden opsyn i et køretøj under forhold, at "det indebærer en sundhedsfare eller velfærd af et dyr på grund af varme, kulde, mangel på tilstrækkelig ventilation, mangel på mad eller vand, eller andre forhold, som med rimelighed forventes at forårsage lidelse, invaliditet eller død for dyret. " Pet ejere i Californien, i strid med den nye lov, kan stå over for høje bøder, fængsel tid eller begge dele.

I Kennel

Hvis din hund tilbringer tid udenfor i en kennel, kennel dækker er et must for at give skygge. Sørg også for masser af vand er til rådighed. Du kan købe et kæledyr springvand, der leverer en konstant forsyning af frisk vand. Stillestående vand kan harbor myg larve.

High Risk kæledyr

Vær særlig følsom over for senior eller overvægtige kæledyr, korte-mundkurv hunde og kæledyr med hjerte- eller lungesygdom. En stor no-no: ikke barbere dit kæledyr tænker dette vil holde ham køligere. I nogle racer, pelsen faktisk isolerer hunden fra de varme stråler fra solen.

Beskæftiger sig med varmestress

Vær opmærksom på tegn på varmestress:

 • Hævet tunge
 • Heavy gispende
 • Glaserede øjne
 • Hurtig puls
 • Unsteadiness
 • Uhyggelige og gå i cirkler
 • Opkastning
 • Tongue vender lilla

Hvis dit kæledyr viser nogen af ​​disse tegn, her er nogle ting du kan gøre det samme for at køle ham ned.

 • Placer sprit kun på dit kæledyr poter.
 • Placer dit kæledyr i et køligt, ikke iskold badekar.
 • Brug en slange og våd dit kæledyr ned, så lad vandet løbe under hans mave. Dette vil hjælpe køle ham hurtigere.
 • Påfør isposer kun hoved, hals og bryst.

Det er bedre at holde din hund fra at drikke en masse vand med det samme, da det er sandsynligt, at fremkalde opkastning. I stedet tilbyder isterninger at styre mængden af ​​vand indtag. Ring til din dyrlæge med det samme og tage ham til kontoret.

I nødsituationer, såsom et tilfælde af hedeslag eller overophedning, vores kæledyr virkelig regne med os at være deres advokat og vicevært. Husk, dit kæledyr er ikke bare dine dyr; de er dine venner.

.