Sådan holder du din Ball Python Sund

Når det kommer til at holde din bold python sunde og glade, der er mange forskellige faktorer, du skal tage i betragtning. Et af de vigtigste skridt til at holde din bold python så sundt som muligt er at huske at tage ham til veterinær check-up på en regelmæssig basis. Her er nogle andre tips til, hvordan at holde ham glad.

Veterinærkontrol af bold kvælerslanger er de vigtigste ting at huske, hvis du vil have dem til at være så sundt som kan være og leve i lang tid. Holde din bold python tank ren er også en måde at opretholde en sund python. En god måde at holde din python ren og glad er at sikre, at du hente sin afføring når som helst du ser nogen, snup en ordentlig container sætte fæces i det og smide det i en udendørs dumpster. Det er uhygiejniske at have din python gennemsøgning i sine egne afføring; dette kan føre til andre vigtige sundhedsproblemer. Kan også tages afføring prøver en dyrlægeklinik til analyse, hvis du har nogen sundhedsmæssige betænkeligheder din python. Dyrlægen vil teste fæces og afgøre, om medicinen skal administreres, for sådanne angreb som orme eller protozoer skadedyrsangreb. Nogle elementer bør du altid have på hånden for grundlæggende python førstehjælp er Nolvasan til rengøring af tanken og desinfektion vand og mad skåle, og Betadine til rengøring din python akkumulerede ridser eller andre former for sår.

Temperaturen er også altid vigtigt; sørge for, at du har den rette temperatur i din python tanken på alle tidspunkter. Temperaturen af ​​python akvarium du har, bør holdes på mellem 80-86F (27-29 C) i løbet af dagen, også holde en brugde område på 91F vil holde din python meget hyggeligt. Om natten, kan lufttemperaturen på køleren side være mellem 74-75F men holde brugde område ved 82F for sikkerheden. Individuel krybdyr varmepuder sælges også til at opretholde temperaturen på forskellige 20 graders intervaller. Der er også klæbepuder, der kan placeres på undersiden af ​​din bold python tanken for at holde det på den rette temperatur. En varmepude for en atlet skade ville også passe til dette formål; disse puder kan købes hos din lokale sportsforretning. Hvis du ønsker at, kan du også bruge glødepærer i porcelæn reflektor emhætter at tilføje ekstra varme nødvendige for Pythons brugde side af tanken. Uanset hvad, skal alle lysene blive afskærmet for at sikre, at din bold python ikke formår at brænde sig selv, det er et skridt som regel bort, og denne tilsidesættelse kan komme med hårde konsekvenser. Alle kvælerslanger, især bold kvælerslanger, kan få forbrændinger temmelig nemt. Af denne grund er opvarmede sten anbefales ikke til din bold python tanken; de vil slå din python til et stykke toast.

Afslutningsvis kun en dyrlæge kan afgøre med sikkerhed, om din bold python er sundt, brændt, og i god form eller ej, men du kan tage mange forskellige forholdsregler for at holde din python i god stand. Hvis du følger de vigtigste regler for at se dine temperaturer og holde din tank ren, så vil din python vil leve et langt og komfortabelt liv. Se din python, hvis han synes ulykkelig, ændre noget i hans omgivelser.