Sådan holder din læbestift holder længere

Læbestift er en grundlæggende element, at de fleste kvinder ikke kan leve uden. Den giver bæreren fyldigere læber, tillid og sexiness. Lavet af olier, voks, pigmenter og fugtighedscreme, der læbestifter omhyggeligt undersøgt og testet for at have fornødent farve, konsistens og holder fugt i læberne. Korrekt farveblanding er vigtigt med al make-up for at oprette et nyt look.

Cleopatra i egyptiske gange, blev betragtet som en af ​​de gudinder i historien. Hun var iført læbestifter, der tidligere blev foretaget fra presset karmin biller, som giver røde pigment, og med myrer som base. De brugte perlemorseffekt at give læberne en flimrende glød. Gennem årene har læbestifter blevet genopfundet til at danne store farvekombinationer. Kvinder i forskellige karrierer bruge læbestift på arbejdspladsen, hvis ikke hele tiden. Men der er læbestifter der fortage sig let eller tilsmudses. Med al den travlhed, er ikke så mærkeligt, mange på udkig efter den perfekte læbestift, der kan vare hele dagen, især efter at have spist eller drukket. Dyre læbestifter tilbyde en sådan luksus, men ikke alle har råd til prisen.

Her er trin, du bør vide at holde denne læbestift intakt i lange perioder:

  1. Exfoliate dine læber. For at forberede læberne for peeling, anvende læbepomade, før du går i seng. Den næste dag, kan du bruge en tandbørste med bløde børster til at fjerne døde eller tørre hudceller fra dine læber. Dette vil forhindre læber fra chapping og skrælning, giver læbestift glat hud til at holde fast på.
  2. Anvend lip liner. En læbe liner ikke blot definerer den naturlige kontur af læberne. Den holder også læbestift fra at gå uden for linjen og få udtværet, fordi en lip liner er lavet af tørt materiale.
  3. Påfør læbestift eller lip-gloss.

Eller du kan gøre følgende for at gøre denne læbestift holder længere:

  1. Dup dine læber med et ansigt pulver, fortrinsvis et pulver fundament. Powder får læberne til at tørre, hvilket er med til afbalancere læbestift olier, hvilket gør læbestift klæbe bedre og ikke bliver snavsede nemt.
  2. Bagefter anvende læbestift. Ved anvendelsen af ​​læbestift, er det bedre, hvis du anvender det tyndt. Dette vil gøre det klæbe mere til huden. Eller du kan anvende læbestift og luk læberne på en dobbelt lag væv. Formålet med væv er at fjerne nogle af de læbestift olier, så kun skyggen. Med mindre olie, er det læbestift bundet til at blive længere.
  3. Dobbelt belægning læbestift kan gøre det vare længere også, ligesom væg maling. Imidlertid bør det første lag påføres tyndt. Itâ € ™ s op til dig, hvor generøst du vil anvende det andet lag, bare donâ € ™ t overdrive det.

Men læbestift alene kan ikke garantere perfekte læber, især under fotooptagelser. Entertainere og modeller sørge for at deres læber se frisk og perfekt foran kameraet ved at bære læbe concealer til at skjule mørke områder omkring læberne.

Nogle af de bedste langvarige læbestifter kommer fra Dior, Maybelline, Max Factor og Clinique. Disse er i stand til at bo frisk og fugtet i mere end otte timer, mens nogle endda kan vare mere end en dag. Hvis du tænker over det, er det godt at købe langvarige læbestifter hver én gang i et stykke tid. Sammenligning dyre læbestift til billige varer, du har tendens til at genanvende billig læbestift oftere. Dyre læbestift, på den anden side kun anvendes en gang om dagen, ikke nødvendigt at retouchere.