Sådan Hold en klasse Debat

Drøfter, er en færdighed, som vil gavne de studerende for resten af ​​deres liv. Den lærer rette måde at argumentere et punkt, og kræver, at de studerende viser respekt for andres meninger. Hvis du har et kontroversielt emne, som du gerne vil diskutere i klassen, gøre det til en klasse debat og se dine elever trives.

Trin 1

Diskuter det punkt af aktiviteten. Når du beslutter at holde en klasse debat, er du virkelig ikke bekymret over resultatet af drøftelserne. Du ønsker bare studerende at få debattere færdigheder, tålmodighed, forskning færdigheder og en vis tillid. Diskuter din tankegang bag denne øvelse, så eleverne vil forstå dit formål og være mere tilbøjelige til at ville deltage helhjertet. Sørg for, at de ved, at, selv om de er nødt til at argumentere eller diskutere noget modsat deres egne overbevisninger, vil du stadig være markere dem på indsatsen, ikke på deres argument.

Trin 2

Fortæl eleverne, hvordan de vil være markeret. Gymnasieelever altid ønsker at vide, hvad der er i det for dem. Så sørg for, at du går over din mærkning ark eller rubrikken med studerende inden tildele emner debat. Giv karakterer til oral taler, forberedelse, forskning færdigheder, og så videre. Sørg for at du konsultere din læseplan for passende områder, som til lønklasse dine elever.

Trin 3

Bestem emner debat. Det ville få temmelig kedeligt, hvis hele din klasse skulle debattere om samme emne. Så i stedet, skal du vælge mange forskellige debat emner. Så lad eleverne fortælle dig deres foretrukne debat emner. Bagefter tage lidt tid til at opdele eleverne i debatten grupper bestående af to sider (pro og con), med 1 eller 2 studerende på hver side. Skriv disse grupper og emner mindst 2 uger i forvejen for at holde klasse debatten så eleverne har tid til at forberede. (Det er op til dig, om du giver de studerende klassen tid til at forberede debatten og gøre forskning, eller om du tildele dette som et selvstændigt projekt, at de studerende skal udfylde på deres egen tid.)

Trin 4

Har publikum hjælp med mærket. En god måde at holde publikum interesseret, selvom de ikke er involveret i en bestemt debat er at give dem en markering rubrikken også. Hjælp dem til at se, hvad du skal være på udkig efter, når det er deres tur til at debattere. Men også påpege, at dette er en rimelig måde at lære de studerende til kritik af deres klassekammerat arbejde. (Forstå, at studerende mærkning som dette kan aldrig bruges til at udvikle en ægte kvalitet til en opgave. I stedet bør det bare være en øvelse for at holde publikum fokuseret og anerkendende af objektiv mærkning.)

Trin 5

Tillad klasse debatten skal finde sted. Nu er du klar til klasse debatten. Begynd med pro side, tillader dem at tale uafbrudt i 5 minutter. Hold øje med deltagelse fra begge gruppemedlemmer. Lad derefter con side at tale uafbrudt i 5 minutter samt. Dernæst give tid til modargumenter. Giv begge sider 3 minutter til at forberede afkræftelse og derefter give hver side 3 minutter til at tale på bemærkningerne fra den anden side (start med con side denne gang). Du kan fortsætte med at debattere efter modargumenter, men i betragtning af længden af ​​klassen, vil du sandsynligvis nødt til at skære i debatten kort på dette tidspunkt.

Tag et par minutter til at udfylde rubrikken for hver elev, indsamle rubrikker fra publikum, og fortsætte med resten af ​​debatterne i din klasse.