Sådan hjælper afrikanske børn

Mange børn, der lever i Afrika mangler mad, lægehjælp, uddannelsesmuligheder og sanitære boligforhold. De bor i fattige samfund, hvor forurenet vand forårsager en lang række sygdomme. Forældre mangler ressourcer til at give en tilstrækkelig livsstil for afrikanske børn hovedsagelig fordi de er vokset op i fattigdom selv. Desværre nogle af forældrene er døde af sygdom forårsager børn til at være forældreløse. Du kan gøre en forskel i livet for afrikanske børn.

En måde du kan hjælpe en afrikansk barn er gennem sponsorering. Sponsorering giver dig mulighed for at løfte en vis mængde penge hver måned mod pasning af et barn. World Vision er en organisation, der har specialiseret sig i at modtage donationer for afrikanske børn. De tillader dig at vælge barnet, du vil sponsorere. Du kan skrive til den afrikanske barn og udvikle en obligation med ham eller hende. Der er mange andre almennyttige organisationer, du kan kontakte for at sponsorere et barn. Vær sikker på at forske disse organisationer med Better Business Bureau for at sikre organisationerne er legitime.

En anden måde du kan hjælpe er at få din kirke eller samfund involveret. Når du har oplyst folk om din bekymring vilkårene for børn, der lever i Afrika, kan du danne en gruppe eller klub. Din gruppe kan mødes med et formål at indsamle penge via fundraisers, at indsamle tiltrængt merchandise og legetøj, og drøfte andre mulige løsninger. Din gruppe vil måske overveje at møde mindst én gang om måneden. Jo flere mennesker, der er involveret i din gruppe, jo flere ideer vil komme til at bære frugt.

Desuden, hvis du elsker at rejse og har tid, vil mange missionær grupper og almennyttige organisationer elske for dig at slutte sig til dem på en tur til Afrika. Du kan arbejde hænder på med afrikanske børn og lære på første hånd, hvad deres behov er. Du kan hjælpe i opbygningen af ​​skoler, i at give måltider, i at yde sundhedspleje, og bygge boliger. Du kan se deres smil up-tæt, som du vidne til de positive forandringer i deres liv. Du kan få oplysninger fra fredskorps for muligheder og henvisninger.

Antallet af afrikanske børn, der har brug for hjælp er stigende hverdagen. Deres råb om hjælp er ekko på tværs af nationer bad om folk til at besvare deres bøn om rent vand, mad, tøj og en uddannelse. Du kan gøre en forskel i livet for mindst et barn, som vil hjælpe dem med at bryde den onde cirkel af fattigdom, der bliver hængende fra generation til generation.