Sådan Hem en kjole eller Slacks for udglattes

Kjoler og slacks kommer i glatte materialer, der falder jævnt. Disse beklædningsgenstande kan være sværere at hem end andre på grund af det anvendte stof. Hvis du har en lang kjole eller bukser, du vil Hem, bør du vide, hvordan man gør det oplægning ordentligt, så du ikke vil ende op med tøj, der ikke falder jævnt i bunden.

Følg disse enkle trin for at lære at hem din kjole eller bukser:

  • Materialer. De materialer, du har brug for oplægning din kjole eller bukser er synål, tailorâ € ™ s kridt, tråd, symaskine, målebånd, saks, Ripper, jern og syning pins.
  • Bestem længden. Bær slacks eller kjole til at bestemme den rigtige længde for dig. Du kan også ønsker at bære sko, når du gør dette, især for slacks, så du kan se, hvordan materialet falder over skoene. Pin op hem efter længden, du ønsker. Dette vil være den vejledning, når du syr.
  • Markér forneden. Fjern slacks eller kjole og bruge benene som en guide til at markere hem med tailorâ € ™ s kridt. Brug målebånd, så du har lige varemærker i hele.
  • Fjern sy. Fjern den eksisterende sy på hem med ripper. Vær forsigtig, når du gør dette, så du ikke beskadiger materialet. Du kan klippe ud tråden, så det bliver lettere for dig at fjerne. Bagefter skære det overskydende materiale, som du wonâ € ™ t behov. Sørg for at efterlade mindst 2 inches til folden af ​​sømmen.
  • Kant. Brug zigzagsømme option på din symaskine, og brug den til at sy kanten af bukser eller kjole. Dette vil forhindre enderne fra flosser.
  • Jern. Fold kanten og stryge det til dannelse af en fold på materialet. Gør dette alle i hele slutningen af ​​tøjet. Efter strygning, inspicere tøjet for at se, om du har strøget det lige. Du kan justere strygning hvis det ikke er lige.
  • Sy sømmen. Nu kan du sy sømmen. Placer tøjet på strygebrættet vrangen ud og starte oplægning i sømmene. Gå rundt tøjet langsomt samtidig sikre, at din syning er lige. Fjern styrestifterne som du går sammen. Hvis tøjet viser spænding, er du nødt til at justere spændingen indstillingerne for symaskinen, indtil du får en glat udseende.

Nu kan du hem dine bukser og kjoler uden at skulle bringe det til skrædderen. Du kan lære at gøre enkle reparationer på tøjet, så du kan gøre det på din egen. Du kan også forsøge at oprette dine egne kjoler ved at downloade nogle syning mønstre online. Dette er en fantastisk måde at tilføje unikke stykker til din garderobe uden at skulle bruge en masse penge. Besøg freeneedle.com at se en bred vifte af tøj mønstre og andet tilbehør, som du kan sy.