Sådan Heal et Fatty Lever

Tro det eller ej, din lever elsker dig. Faktisk er de fleste af dine aktiviteter med din krop involvere hjælp fra din lever. Uden de gode funktioner i en sund lever, vil du ikke være i stand til at gøre noget. Det er en lille del af kroppen og uset, men super vigtigt for alle dine bodyâ € ™ s store opgaver. Det fjerner snavs, som du får fra laster som alkohol og røg. Den gemmer energi til at holde dig i gang. Og mest af alt, det hjælper dig fordøje maden godt. Problemet kommer i, når leveren bliver syg. Den mest almindelige er fedtlever problem.

  • Kend din type. Fedtlever har mange typer. Det vil virkelig være en hjælp for dig, hvis du kender din type. Dette kan ske gennem en blodprøve og en fortolkning fra din betroede læge. Den type lever, som du har, vil stort set give dig en idé om, hvor alvorlig leveren problemet er, og hvordan du skal håndtere situationen. De mest farlige former er de toksiske former, der er forårsaget af alkohol. Selv om den ikke-alkoholiske type kaldet Reyes syndrom er også noget at holde øje med. Trinene er stort set den samme for alle typer, men det vil hjælpe dig til at kende din fjende først.
  • Dræb personlige laster. Alkohol og vin kan synes at sætte dig i godt humør og mindske dig hæmninger. Men det bare kan være motorvejen til din lever død, hvis du ikke er forsigtig. Hvis du allerede har en eksisterende fedtlever problem, så prøv at nøjes med appelsinsaft og iste. Dette kan synes barsk, men alkohol er bare ikke længere en mulighed, hvis du seriøst er forpligtet til at vende de skadelige effekter på leveren.
  • Træk vejret friskere luft. Forurenende stoffer fra luften kan også påvirke din lever. Så hvis du har råd til det, bo på et sted, hvor du kan indånde frisk luft. Hvis du har til at beskæftige sig med giftige dampe som giftig maling og mange andre, bare sørg for at have din næse og hud dækket.
  • Pleje til din hud. Sørg for, at du også er i stand til at passe godt på din hud. Skadelige kemikalier som insekticider og andre barske ting kan bare ikke helt klippe det ud for din lever.
  • Regelmæssigt overvåge gennemgående check op. Du kan kontrollere status for din lever fra tid til anden ved at have jævnlige undersøgelser. Invester høj kvalitet lægeundersøgelser fra en god og pålidelig læge. Healing leveren er ikke en kamp, ​​du gøre alene, selv om der er naturmedicin eller alternative metoder, der fortæller noget andet.

De sædvanlige hæfteklammer af en sund livsstil hjælper ofte du undgå problemet med fedtlever. Men hvis du allerede er på en kontrollerende fase, hvor den fedtlever allerede findes, kan det ikke være for sent for dig at ændre. Recovery kan tage fra uger, måneder eller år. Der er ikke nogen sikker lang tid, fordi det afhænger af dig. Bare sørg for, at du trofast forpligte sig til at holde din lever sundt. Du må ikke være i stand til at vende alle konsekvenser af din fortid, men kan du i det mindste sørge for, at du har en lykkeligere lever i fremtiden ved at følge disse trin.