Sådan har en Awesome Workout i kun 30 minutter

Det er tid til ramte gym i slutningen af ​​en lang dag med arbejde, så du bruger 15 minutter at varme op, og putter rundt i en anden time uden egentlig at få en god træning. Du går hjem efter træningen føler godt, fordi du formåede at ramme gym, men månederne går, og du ikke kan se resultater fra din indsats. Inden for et par korte uger, får du træt af de manglende resultater, og du afslutter motionsrummet i frustration.

Lyder det bekendt?

Arbejde ud til garanti Resultater

Hvis du ønsker at se resultater fra din tid på gym, vil du opdage, at det vil tage mere end blot afslappet vægtløftning eller konditionstræning til virkelig at opbygge muskler. Den gode nyhed er dog, at du kan se resultater med bare 30 minutter af gym tid om dagen. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det handler om at ramme gymnastiksalen den smarte måde - frem for at bruge timer der.

Sådan har en Awesome Workout i kun 30 minutter

Hvad skal den ideelle træning ud?

Pre-Gym: Jog en kilometer til gymnastik. Hvis du bor tæt på gym, der er nedsat en omvej, der vil ende i fitnesscentret. Hvis du bor langt væk, parkere en kilometer væk og jog til gymnastik. Du ankommer varmet op og klar til at arbejde ud, og den post-workout cardio vil garanti øget fedtforbrænding, når du er færdig med at løfte vægte.

Minut 0 til 5: Tilbring blot et par minutter strækker sig ud de muskler, du kommer til at arbejde. Du har allerede varmet op dine ben ved jogging, så strække resten af ​​kroppen. Stræk din ryg muskler, dit bryst muskler, dine armmuskler, og dine skuldre. Bare gør enkle strækninger, der vil få musklerne varme, og gør dig klar til at arbejde.

Minute 6 til 15: Har en hurtig kredsløb på ni øvelser, med kun 10 til 15 sekunder af hvile mellem hver øvelse. Det bør tage dig mindre end et minut til at gøre hver af følgende øvelser:

Bænkpres
Pull downs
Squats
Militære presser
Bøjet over rækkerne
Lunges
Overhead dumbbell extensions
Bicep krøller
Ben udvidelser eller ben krøller

Vigtigt: Gør hver af disse øvelser med korrekt form, og husk:

4 til 6 reps: opbygge styrke og størrelse
12 til 15 reps: Generel fitness
20 til 25 reps: fedtforbrænding og muskel udholdenhed

Minut 16-25: Når du har gennemført dette kredsløb, gøre det hele fra start til slut igen.

Minute 26.-30: Må øvelser til at tone din kerne muskler, såsom:

Crunches
Ben rejser
Jackknifes
Oblique crunches
Supermans
Statisk Plank

Bare bruge et par minutter at gøre disse centrale øvelser, og hovedet ud af døren at jogge tilbage til din bil.

Hvorfor er det så effektivt?

Med disse øvelser, er du rammer hver muskel i kroppen flere gange for en fremragende træning.

Bænkpres, militære presser, og overhead extensions alle brug trykke bevægelser, der arbejder ud dit bryst, triceps og skuldre.

Pull downs, bøjet over rækker og bicep krøller alle brug trække bevægelser, der arbejder ud af din ryg, biceps og skulder muskler.

Lunges, squats og ben krøller eller udvidelser alle arbejde ud dine kalve, quads, hamstrings og glutes.

De centrale øvelser vil ramme de underudnyttede tilbage, skrå og mavemusklerne, styrke dit kerne.

Se, på bare 30 minutter, kan du få den perfekte fuld legeme træning til at hjælpe dig med at få i den bedste form af dit liv. Gør dette rutine tre gange om ugen - at gøre cardio træning de tre andre dage - og du er garanteret at tabe sig, opbygge muskler, og komme i form.

Hvis du vil, kan du tage mere tid til at gøre træningen. Du behøver ikke at pakke din rutine i 30. minut, men du kan forholdsvis let. Du vil opdage, at det vil være en simpel ting at tabe sig og komme i form med dette kredsløb uddannelse rutine, og det vil give dig de allerbedste resultater fra din tid på gym!

Sådan har en Awesome Workout i kun 30 minutter

Hvornår motion? Når du rammer gymnastiksalen kan påvirke virkningen af ​​din træning.