Sådan Hang Up Bird Feeders

Det er sjovt at bringe mere af Moder Natur i din baghave ved at hænge en fugl feeder og indbydende fugle til at spise deres foretrukne frø. Udover at nyde at se dem flagrer på og uden for fugl feeder, vil du føle sig godt at vide, du hjælper ud. I ekstremt varme somre og om vinteren, naturlige fødevarer er ikke let for dem at finde.

Der er mere at sætte en fugl feeder end bare at hænge den op. Du er nødt til at finde den rigtige placering for fuglen feeder i din værftet. Følgende trin vil hjælpe samle en god stedet og hænge fuglen feeder forsvarligt.

  1. Husk, at en god del af frøene vil smitte ud af fuglen feeder på jorden. Hvis du ikke ønsker at ende med voksende dine egne frøplanter, holde fuglen feeder væk fra haver og dine velplejede græsplæner. Du vil måske vælge et område over en gårdhave, hvor frøet kan nemt fejes op eller spist af fugle på jorden.
  2. Da planen er at suspendere fugl feeder fra en tørresnor eller meget smal pæl køre mellem to træer, så prøv at finde træer, der er mindst 6 meter fra hinanden. Holde fugl foderautomater seks meter fra træstammer eller lemmer vil holde egern fra at kunne springe til feeder og affald alt, fuglefrø. En tørresnor eller en pæl er begge gode valg, fordi de er glatte og vil også hjælpe med at holde egern væk.
  3. Når du har plukket det perfekte sted - helst tæt nok til et vindue, så du kan se fuglene som de foder - string din tørresnor eller pole mellem de to træer. Jo højere fra jorden, som du snor din tørresnoren, jo sikrere feeder vil være fra egern.
  4. Bind eller krog en linje til toppen af ​​fugl feeder. Igen, ikke gør denne linje for lang eller fuglen feeder vil hænge for lavt. Fiskeri linje er bedst, fordi det er alt for tynd og glat for egern kravle ned.
  5. Bind den anden ende af linjen på fugl feeder til den linje, der er trukket mellem de to træer. Bind så tæt på midten af ​​tørresnoren som muligt, således at den "hoppe" afstand fra stammen af ​​træet og fuglen feeder maksimeres.
  6. Glem ikke at tilføje frøet.
  7. Nyd showet!