Sådan håndteres Toddler Tantrums

Sådan håndteres Toddler Tantrums
Fra mine tidligere indlæg, du har lært at raserianfald i småbørn er ikke rigtig raserianfald. Når et lille barn indgår en længere periode skreg og græd og er ikke let at trøstes, er det ikke et udtryk for forsætlig trods på den del af dit barn, selv når dit barn ser ud til han eller hun skriger over en legetøj i butikken . Snarere ita € ™ sa kommunikation, så du ved, at han eller hun har brug for noget, men doesnâ € ™ t har kommunikationsfærdigheder endnu, så du ved, hvad det er.

Sådan håndterer skreg og græd i Toddlers

Selv når vi gøre vores bedste for at hjælpe vores toddler have en god dag, det passer af skreg og græd kan stadig forekomme. Der er nogle strategier, du kan implementere for at hjælpe dit barn ud af dem.

Keep Calm

Hvis der nogensinde en tid, hvor du har brug for at bevare roen for at hjælpe dit barn, ita € ™ s i en tid, hvor dit barn er overvældet. Ignorer stirrer fra andre mennesker i butikken, hvis youâ € ™ re ud og fokusere på dit barn.
Kom vred på dit barn udtrykker sig selv kan være til skade for dit forhold til dit barn. Vrede bør aldrig være en reaktion på et lille barn, når de har et problem.

Fastgør en placering

Hvis youâ € ™ re ud, kan du ønsker at bringe dit barn til bilen, hvor du kan fokusere på dit barn alene. Hvis youâ € ™ re hjem, se om du kan få dit barn til soveværelset. Dette vil hjælpe dem være i en fysisk og følelsesmæssigt sikkert miljø og berolige dem ned.

Hvis dette ikke er muligt, bare gøre dit bedste, hvor du er.

Arbejdet med at berolige dit barn ned

Med nogle børn, kan det være meget udfordrende at berolige dit barn ned, når de når point of no return. Don € ™ t give op! Det bliver lettere, når de bliver ældre, forstå mere, og kan udtrykke sig.

I mellemtiden tænke på måder, du kan trøste dit barn nok, så du kan møde din childâ € ™ s behov.

  • Tal i en beroligende tone.
  • Periodisk tilbyde dit barn komfort, såsom et knus eller et kys. Lad dit barn vide, at du er ked af, at han eller hun går igennem sådan en hård tid, og at youâ € ™ re her for at hjælpe.
  • Prøv og lære dit barn at trække vejret dybt at falde til ro.
  • Lad dit barn nok tid til at finde ud af at berolige sig selv ned. Nogle børn har virkelig brug for lidt tid til sig selv. Hvis de nægter dine tilbud af komfort, måske det er præcis, hvad dit barn har brug for.

Find den ene ting, der vil berolige dit barn ned

Dette kan tage lidt tid, men hænge der. Uanset om ita € ™ sa favorit udstoppet dyr eller tæppe, vil dit barn have, at én ting, der er effektiv i beroligende ham eller hende ned.

Donâ € ™ t være bange for at eksperimentere med forskellige fødevarer også. For eksempel kan du tilbyde dit barn en juice pop. Den sugende handling vil hjælpe med trøste dit barn (ita € ™ sa underbevidste ting), samt opfylde dine toddlerâ € ™ s behov for mad og drikke, og falde til ro hævede gummer.

Succeshistorier

I mit næste blogindlæg vil jeg dele med dig nogle succeshistorier nogle forældre, der forsøgte alt, indtil de fik det rigtige! De lærte at berolige deres børn ned hurtigere, nå dem gennem råb og tårer, og give deres barn med komfort, de havde brug for.

Eventuelle tanker eller bekymringer? Du er velkommen til at dele. Jeg elsker feedback.