Sådan handler for Bargello Broderi Supplies

Oprindelsen af ​​Bargello Broderi broderi er spores fra Firenze, Italien, hvor en række stole med søm design blev fundet i paladset i Bargello. Historie om dette Broderi arbejde, at mønsteret findes på stolene tiltrak kvinderne, at de senere tilpasset omridset i deres håndarbejde. Bargello er faktisk en slags broderi, der gør brug o loops og masker, hvor en tråd overlapper hinanden. De designs normalt kommer i geometriske former, der, når du er færdig i serie mønstre, resultater til billeder af blomster, hjerter, landskaber og etc.

For at komme med en fremragende Bargello Broderi projekt, ved hjælp af de rigtige materialer er vigtig. Her er tips om, hvordan man kan shoppe for Bargello korssting forsyninger:

  • Gå over hjemmesider, der sælger korssting forsyninger. Du kan finde værdifulde oplysninger på newneedlepoint.com. Denne online Broderi butik tilbyder en række korssting poster, herunder mønstre og stof.
  • Køb alt hvad du behøver til din Broderi-projekt i et shopping stop. Liste ned de emner, du har brug for, inden du ud for at shoppe, så du ikke går glip af nogen af ​​de leverancer, du skal gøre dit projekt. Med en artikel mangler, kan du ikke gå videre med dit Bargello Broderi arbejde.
  • Vælg trådfarver i forskellige nuancer. Design til Bargello Broderi arbejde almindeligvis kommer i graduerede farver startende fra mørk, lys, lys og meget lys. Tråde er kategoriseret af tal. Sørg for at du køber flere tråde, end du har brug for som du kan stash dem væk til senere brug. Det er bedre at have flere forsyninger end køre ud af dem, især i midten af ​​et projekt.
  • Gør dine indkøb i mængder. Opkøb for stykke kan ikke være praktisk, fordi du nødt til at gå på hyppige ture til leverandørerne. Whatâ € ™ s endnu mere upraktisk er at gå ud af din måde at butikken bare for at købe en tråd eller en nål. Det er spild af tid og penge at være derude at købe en løkke på kun tråd.
  • Vær opmærksom på nye og sjældne forsyninger, mens du gør din shopping runder. Opdater dig selv med den nyeste trend og kigge ind i de nyeste ankomne i korssting butikker i dit område. Browse på storeâ € ™ s kataloger for at finde, om der er nye tendenser og stilarter, der går sammen med moderne kunst. Hvis du støder på sjældne forsyninger såsom unikke nåle og trådfarver gå videre og købe dem.
  • Deltag grupper og klubber i korssting hobbyfolk. Ved at være medlem af en håndværk gruppe, vil du være i stand til at sammenligne værker med andre, afhente ideer til dine næste projekter samt samle tips om, hvordan at shoppe for forsyninger.
  • Kig forbi sparsommelighed butikker og se sig omkring for leverancer bestemt til collectorsâ € ™ poster. Du ønsker måske at starte en samling af korssting forsyninger til eftertiden formål også. Bortset fra at gøre syning projekt, kan du også holde samlinger af antikke nåle og designs, som du kan vise på din hylde til at tjene som samtale emne med dine venner over te eller projekt sessioner.

Under en gåtur eller tur på et indkøbscenter, kan du se tilfældigt en Broderi butik og kan beslutte at købe dine egne forsyninger. Det er derfor klogt at du altid medbringe din liste over Bargello korssting forsyninger til klar shopping anytime.