Sådan handler for Baby Boy Tøj

Sådan handler for Baby Boy Tøj


Din baby dreng bliver brug for masser af tøj inden for hans første par år, og det er vigtigt at vide, hvordan at shoppe fornuftigt og effektivt for disse poster. Når dit barn er en nyfødt, vil du modtage mange tøj til ham som shower gaver og velkommen hjem gaver. Men vil du også nødt til at supplere disse gaver med praktiske ting til hans første par måneder, samt en komplet garderobe til hver størrelse efter det. At vide, hvornår og hvor at shoppe kan spare dig penge og sikre din lille en har alle det tøj, han skal være hyggeligt og velklædt.

Forstå babys behov

Baby tøj er dimensioneret efter måneder, men det er faktisk mere korrekt at overveje din lille fyr længde, vægt, og udviklingsstadiet. Hver tøjmærke er dimensioneret lidt anderledes så godt, så læser etiketterne er nyttigt at bestemme, når din baby vil bære denne særlige outfit. At vide, hvad han har brug for hver fase kan hjælpe dig med at sikre du er klar til næste voldsomme vækst.

Nyfødte: Den Babyudstyr Fase

Sådan handler for Baby Boy Tøj

Den nyfødte eller babyudstyr fase af et barns liv har nogle specifikke tøj krav. Denne fase er typisk præget af de første 0-3 måneder af dit spædbarn liv. Tøj virksomheder tendens til at styre nye forældre i over-opkøb på dette tidspunkt med langt "must-have" lister, men du behøver ikke alt på disse lister. I stedet skal du sørge for at afhente de følgende nødvendige elementer til din baby dreng:

 • One size - Du skal bruge en halv snes onesies. Vælg korte eller lange ærmer, afhængig af sæsonen. Selv hvis du har en sommer baby, er det nyttigt at have et par lange ærmer muligheder for kølige dage.
 • Bukser - To eller tre par strik bukser kan også komme i handy. Vælg noget i en blød strik, der vil matche mange af dine onesies.
 • Sleepers og kjoler - Din lille fyr vil tilbringe det meste af sin tid i sveller og kjoler, så du skal bruge en halv snes af disse. Sleepers snap eller lyne op foran, afhængigt af dine personlige præferencer. Kjoler er åbent ved bunden for let bleskift.
 • Sokker - Invester i fem eller seks par sokker til din lille dreng. På dette stadium, kan babyer har problemer med at kontrollere kropstemperatur, så hans små tæer kan få kølige.
 • Trøjer - Du skal en trøje til din baby. Vælg noget, der kan lag over andre tøj og der matcher hans garderobe.
 • Bibs - Et par hagesmække er også en god idé. Uanset om du ammer eller sutteflaske, dit barn sandsynligvis spytte op nogle gange. At have en hagesmæk på din baby kan hjælpe forlænge den tid, hans tøj ser ren.
 • Hatte - Du skal bruge mindst to eller tre hatte til at holde dit barns hoved varmt.

Der er også elementer, der er rart, men på ingen måde er nødvendigheder. Disse omfatter nuttede koordinerede outfits, sparkedragter til sommer slid, støvletter eller spædbarn sko til hans fødder, og badekåbe sæt.

Ældre Babyer: Spædbørn på Walkers

Sådan handler for Baby Boy Tøj

Efter den nyfødte tidspunkt vil dit barn bruge mindre tid på at sove og mere tid på at spille. Mens han stadig at være komfortable, vil hans tøj behov ændres fra sveller og kjoler til at spille outfits. Dette er en sjov scene, da du kan klæde din lille fyr i alle former for søde outfits. Da han kommer ind i kravlende fase vil integriteten af ​​hans tøj begynder at blive testet lidt mere, og pasform bliver vigtigere. Du skal bruge følgende punkter i hvert spædbarn størrelse (typisk 3-6 måneder, 6-9 måneder, og 9-12 måneder):

 • One size - Du skal bruge omkring ti lange ærmer eller korte ærmer onesies, afhængig af sæsonen.
 • Bukser eller shorts - Afhængig af vejret, vil din lille fyr har brug for mindst seks til otte par bukser eller shorts.
 • Pyjamas eller sveller - Dit barn vil stadig bære sveller natten, så forvente at brug for omkring otte til at få dig gennem ugen.
 • Strømper - Nu hvor han bevæger sig rundt mere og gå ud i verden, vil du ønsker at holde disse fødder dækket. Køb ham mindst otte par sokker.
 • Trøjer - Hvis det er køligt vejr, skal du mindst tre eller fire trøjer til at holde ham varm.
 • Overtøj - Hvis du bor i et område med kolde vintre, vil dit barn har brug for en flyverdragt eller vinterfrakke og sne bukser. For varmere vintre, samt forår og efterår, en lys jakke er vigtig.
 • Bibs - I denne fase, vil din lille fyr opdage glæderne af fast føde. Dette kan være en meget rodet oplevelse, så du får brug for omkring 12 hagesmække at holde ham ser pæn.
 • Hatte og tilbehør - Du skal bruge en vinter hat for kølige vejr, en solhat til sommer, og vanter, hvis det er koldt udenfor.

Et par andre elementer er rart at have på nuværende tidspunkt, men de er ikke nødvendigheder:

 • Overalls - små fyre ser yndig og kan bevæge sig let i overalls. De er fantastisk til at kravle og bevæge sig rundt.
 • Button-down skjorter - Hvis du kan lide at tage din baby til gudstjenester, særlige arrangementer, ud at spise, eller at besøge oldeforældre, kan et par knap-down skjorter gøre ham til at se ekstra sød.
 • Krybbe sko - Selvom dit barn ikke er at gå endnu, kan krybbe sko hjælpe med at holde fødderne varme og fuldføre sin påklædning.
 • Body - body gøre nemt i et stykke sommer outfits, så det er rart at have et par på hånden.

Det andet år: Tidlig Walkers og småbørn

Sådan handler for Baby Boy Tøj

Når din lille fyr er oppe og på fødderne, vil hans tøj behov ændrer igen. Som du shoppe for tøj, skal du sørge for at vælge disse nødvendige ting op:

 • One size - Du skal omkring otte til ti onesies med lange eller korte ærmer.
 • Bukser eller shorts - igen, vil du har brug for omkring seks til otte par bukser eller shorts til at få dig gennem ugen.
 • Pyjamas - Forvent at hente otte par pyjamas, da babyer denne alder kan få temmelig rodet.
 • Trøjer - Om vinteren, kan din lille fyr har brug for en trøje eller sweatshirt for hver dag i ugen. Om sommeren, vil han brug for en let cardigan at holde varmen på kølige dage.
 • Sokker - Nu, at han er oppe på benene igen, vil dit barn begynde at bære sine sokker lidt oftere. De vil også få mere beskidt. Køb mindst ti par sokker.
 • Overtøj - En vinter frakke eller jakke, en let vindjakke, og måske en fleece jakke vil holde din baby varmt udenfor.
 • Bibs - Dit barn vil være i stand til at fortsætte med at bruge de hagesmækker fra sidste år. Dog kan du ønsker at investere i et par større virksomheder, da hans måltider også bliver større.
 • Hatte og tilbehør - Han har brug for en vinter hue og vanter, samt en solhat.
 • Sko - Nu hvor han går, din lille fyr har brug for støttende fodtøj. Har ham udstyret til et par sko, der vil hjælpe hans udvikling. Han skal også bruge sandaler til sommer og vinter støvler til de kolde måneder.

På nuværende tidspunkt er der også et par elementer, der er sjovt at tilføje til din lille mands garderobe:

 • Regn jakke og støvler - Hvis han endnu ikke har opdaget glæden ved stomping i vandpytter, han snart vil. Vandtæt fodtøj og en regnjakke kan hjælpe med at holde ham ren og tør.
 • Dress-up tøj - Dit barn er begyndt at se mere som en lille dreng, og det er et godt tidspunkt at klæde ham i stykker, der er lidt mere formelle. Overvej button-down skjorter, kjole bukser og sweater veste.
 • Badetøj - Selvom det er helt fint at tage din baby svømning i en svømmetur ble, det er sjovt at have et par kufferter også. Baby badetøj er sød, og det kan også hjælpe med at beskytte sin hud mod solen.

Kend Hvor handler du

Når du har oprettet din babys behov, tøj det næste skridt i at forstå, hvordan at shoppe til baby dreng kende dine shopping muligheder. Hvor du vælger at handle, vil afhænge af den stil du går efter, samt dit budget.

Brugt tøj Forhandlere

Køb brugt babytøj er en fantastisk måde at spare penge på fornødenheder. Babyer sjældent bære deres tøj, fordi de vokser så hurtigt. Du kan finde nogle gode tilbud, og gemme resten af ​​dit budget for sjov splurges.

Baby-og børnetøj Forhandlere

Der er masser af butikker, der specialiserer sig i børne- og babytøj. Overvej nogle af disse muligheder:

 • Janie og Jack- Hvis du leder efter noget lidt mere formel, denne butik er et godt valg. Priserne kan være lidt høj, men varen er søde og stilfuld.
 • Babies'R'Us- denne baby Superstore lagre en lang række mærker barnet tøj. Det er et fantastisk sted at lede efter basics, samt særlige stykker.
 • Baby gap Hvis du elsker Gap-kvalitet tøj, vil du nyde disse stilarter designet til spædbørn. Den strik er særlig blød og hyggelig på din lille fyr hud.
 • Børnenes Place- Et meget betroet navn i både spædbarn og børnetøj, er dette et godt sted at hente væsentlige.
 • Gymboree - Hvis du leder efter noget håbløst sød for din lille mand, er Gymboree et glimrende valg. Priserne er en smule højere end nogle andre detailhandlere.

Tips til at spare

Aptering et barns tøj behov kan være dyrt, uanset hvor du handler. Men hvis du holder følgende tips i tankerne, kan du strække dit budget lidt længere.

Køb Ahead

En af de bedste måder at spare er at shoppe lavsæsonen. Det betyder, at du køber hans vintertøj for det følgende år i slutningen af ​​denne vinter sæson. Du vil se utrolige tilbud på alle de fornødenheder, samt en masse søde ting.

Tag Inventory før du handler

Før du hovedet til butikken, lave en liste over, hvad du allerede har til din lille fyr. På den måde vil du ikke duplikere tøj og ender med elementer, han ikke bære.

Hold dig til din liste

Når du er i butikken, er det nemt at få forført af sød lille outfits, der ville se godt ud på din baby. Men hvis du holder dig til din liste af emner, vil du være sikker på at få de fornødenheder først.

Clip Kuponer

Mange butikker tilbyder kuponer og postlister, der kan hjælpe dig med at spare penge. Hvis du elsker tøj på en bestemt butik, tilmelde dig til at modtage disse rabatter.

Du behøver ikke at bryde banken

Shopping for baby boy tøj er sjovt, og det behøver ikke at være overvældende eller frygtelig dyrt. Før du begynder shopping, indstille dit budget og ved, hvad du har brug for, og hvor man kan få det. Dette vil hjælpe med at sikre at du får alt hvad du behøver uden at bruge mere end du kan mageligt råd til. Afhængigt af, hvordan du handler, kan du bruge så lidt som $ 100 for at udstyre dit barn for hver størrelse, eller du kan bruge meget mere.
Dette vil også bidrage til at sikre, at du har lidt til overs for disse statister.