Sådan Hack en Verizon RAZR V3M Mobiltelefon

RAZR V3M mobiltelefoner udstedt af Verizon har indbygget lås funktioner, der hindrer ejeren fra at bruge alle sine funktioner. Selv om dette har vist sig at være en gene for brugerne, der er skridt til rent faktisk at "hacke", og låse din RAZR med brug af din Windows-baserede computer, så du får at maksimere og bruge det til sin fulde kapacitet.

1. Kig efter V3M drivere.

Søg efter V3M drivere på World Wide Web. Da disse drivere ikke på nogen måde er certificeret af Microsoft, ville det være bedst at få dem kun fra pålidelige kilder. Bagefter hente dette på din personlige computer. Sørg for at scanne disse drivere, før du udfører yderligere tiltag. Når du er sikker på at det er fri for computervirus, følg installationsvejledningen.

2. Tilslut telefonen til computeren.

Med brug af et USB-kabel, skal du tilslutte din RAZR V3M mobiltelefon til din personlige computer. Bluetooth kan være et andet alternativ, hvis du ikke har en USB-port. Når mobiltelefonen er tilsluttet, vil Windows hardwareguiden opdage driverne og installere dem automatisk.

3. Installer P2K Seem og P2K Commander.

Igen, underkaste disse programmer til en virusscanning, før du fortsætter. Det ville være bedst at tjekke de Moto Guide hjemmeside for en mere detaljeret instruktion om korrekt installation. Den P2K er programmer, der ændrer telefonens indstillinger for at kunne overføre filer fra din telefon til din PC. Læg P2K Seem og indtaste koden 2742 i Seem boksen for endelig at låse telefonens indstillinger. Bagefter ser for den række, der starter med 000060. Den 11. kolonne af denne særlige række, offset bør angive 006A. Hvis den gør, og klik derefter på den valgte Byte Detaljer.

4. Rediger indstillinger.

Sæt kryds i boksen, der angiver Bit 0 for at muliggøre overførsel af filer via Bluetooth. Derudover kontrollere den boks, der siger Bit 1, således at filoverførsel via USB er aktiveret.

5. Overfør filer.

Endelig, for at overføre filer enten fra din telefon til din pc eller omvendt, bliver du nødt til at åbne P2K Commander. Når du gør det, vil det være en god ide at holde en backup af de filer, du ønsker at slette fra din mobiltelefon.

Udførelse af disse trin indebærer nogle risici, der kan medføre nægtet Verizon forsikrings- eller garantikrav, så ikke gøre dette, medmindre du er helt sikker på du vil hacke din RAZR.

Tips:

  • Brug P2K Synes at gendanne din mobiltelefon til fabriksindstillingerne hvis nogensinde det fungerer uregelmæssigt efter modifikation.