Sådan Hack Computere med Basic Hacker Skills

Sådan Hack Computere med Basic Hacker Skills

Når folk tænker på hackere, de straks tænke på det værste, men der er mange forskellige typer af hackere og de fleste af dem har gjort meget for at forbedre og udvikle software, internettet og elektroniske apparater. De har skabt og skubbet grænserne for alt fra internettet til computere og har ændret hvordan vi bruger dem i vores hverdag. Hvis hacking interesserer dig, og er en retning, du ønsker at tage så er du nødt til at forstå betydningen af ​​en hacker, og de grundlæggende færdigheder, du har brug for at hacke computere.

  1. Typer af hackere - Der er et fællesskab af hackere over hele verden, der tror på frihed til at skabe og udvikle bedre programmer eller systemer til at gøre den digitale verden til et bedre sted. Disse hackere skabe nye programmer eller forbedre de eksisterende, finde nye veje for softwaren til at fungere eller gøre det til at fungere bedre. De ser for smuthuller, der kan påvirke ydeevnen og finde løsninger til at afhjælpe problemet. Disse hackere har en fremragende greb om programmeringssprog og forskellige digitale strukturer. Den digitale verden faktisk er afhængig af disse hackere at finde problemer og løsninger til eksisterende og ikke-eksisterende programmer eller computer hardware strukturer for at gøre udnytte og arbejde med dem bedre. Forløbet af den digitale verden afhænger af dem. Så er der dem, der kan lide at blive mærket som hackere, men de er faktisk kaldt kiks. Det er de kriminelle, der nyder at bryde og forårsager skade med en computervirus eller stjæle oplysninger og monetære kreditter fra enkeltpersoner og virksomheder. Disse kiks kan ikke kaldes hackere, fordi de gør mere skade så godt. De faktisk ikke bidrage med noget til den digitale verden.
  2. Hacking færdigheder - Du skal have tålmodighed og vilje til at forstå programmeringssprog. Der er snesevis af programmeringssprog og de har udviklet sig gennem årene, så starte med at lære det grundlæggende. Du kan begynde at lære programmeringssproget C derefter videre til andre sprog som Pascal eller Fortran. Derefter gå videre til at lære Perl, XHTML og andre programmer, der bruges på internettet. Forståelse computerhardware er også et must, samt alle de komponenter, som et edb-system har brug for. Du er nødt til at forstå banksystemer, og andre systemer, der anvendes i den finansielle verden, fordi det er her, du vil lære den slags sikkerhed, der er på plads for at beskytte systemet og dets kunder.

Læring alle disse grundlæggende færdigheder vil sætte dig i den rigtige retning til at få dig i gang i hacking computere, fra dens hardware til de programmer, den anvender.

Tips:

  • Du kan finde tips på nettet fra andre hackere, og du kan deltage i fora og diskussioner for at holde dig opdateret.