Sådan Gør Soy Milk

Sådan Gør Soy Milk
Brug hele sojabønner til at gøre din sojamælk

Leaerning hvordan man laver sojamælk er en vigtig færdighed for vegetarer, veganere, dem der ikke kan lide komælk eller dem, der er allergiske over for komælk. Inden du starter, bør du vide, at gøre sojamælk er et indviklet. Det er meget lettere at bare hente en karton af det på din lokale naturlige fødevarer butik, og i dag mest traditionelle købmandsforretninger selv materiel det. Men hvis du er motiveret til at tilbringe tid på at gøre det selv, afhente to kopper hele tørrede sojabønner og forberede sig på at bruge lidt tid på at gøre sojamælk.

Før du går i gang at gøre din sojamælk, skal du suge dine sojabønner. For at gøre dette, først skyl dem ved at sætte dem i et dørslag og rindende vand på dem. Dernæst læg dem i en gryde eller skål og dæk dem med vand. Læg låg på det, og lad dem sidde natten over i vand.

Hvordan man laver Soy Milk

Når dine sojabønner er klar til at gå, stamme dem ved hjælp af salatslynge. Følg derefter disse trin.

 1. Sæt dine sojabønner i blenderen og tilsæt vand nok, så de er helt nedsænket.
 2. Drej blender på høj i tre minutter. Dette vil puré bønnerne til at gøre en opslæmning eller frugtkød blanding af fast og flydende.
 3. Hæld hele indholdet af din blender ind i en metal pot. Du kan bruge den samme du brugte til at suge bønnerne.
 4. Tilføj en ekstra liter vand. Rør det i opslæmningen.
 5. Varm gryden på komfuret til kogning. Hold omrøring så sojabønnerne ikke brænder.
 6. Drej ovnen ned til medium varme og fortsætte omrøring i 20 minutter.
 7. Stræk ostelærred over toppen af ​​en skål. Tag din gylle ud af varmen og hæld det over ostelærred.

Væsken, der filtrerer gennem er din sojamælk. Du kan gemme sidesten gylle at gøre andre sojaprodukter eller drop det i kompostbeholder. Ligesom store-købte sojamælk, soja mælk, du gør dig selv skal være nedkølet. Hæld mælk, som du ikke har planer om at bruge med det samme ind i en overdækket beholder til opbevaring og sætte det i køleskabet. Det vil holde i to til tre dage.

Yderligere Opskrifter

Nu hvor du ved hvordan man laver sojamælk, kan du spekulerer på, hvordan folk gør de forskellige varianter af sojamælk. Her er et par enkle opskrifter, du kan bruge til at gøre din sojamælk skiller sig ud.

Chokolade Soy Milk

 1. Hæld to kopper sojamælk i en metal skål.
 2. Tilsæt en teskefuld af majsstivelse og en spiseskefuld af vand til en separat, lille skål. Rør.
 3. Sæt blandingen på komfuret. Opvarm til en byld.
 4. Rør to spiseskefulde sukker, en spiseskefuld af kakaopulver og vand og majsstivelse.
 5. Lad koge i to minutter.

Den majsstivelse bruges til at gøre chokolade sojamælk tykkere. Du er velkommen til at forlade det ud for en tyndere drink. Du kan forbruge denne drik varm eller lad den køle i køleskabet først.

Strawberry Soy Milk Smoothie

 1. Skær stilkene ud af to kopper jordbær. Drop dem i blenderen.
 2. Hæld to kopper sojamælk, fire spiseskefulde vanilleis (mejeri eller soja) og en teskefuld vanille ekstrakt.
 3. Drej blender på høj i tre til fem minutter.

Denne drik er bedst tjent kølet. Den is skal gøre det job nicely.To gøre flere varianter, eksperimentere med forskellige frugter. Soja mælk smager fantastisk med mango, papaya, banan, brombær og hindbær smag, for at nævne et par stykker. Hvis din løgnehistorie ikke virker, kan du altid gøre mere sojamælk. Så vær ikke bange for at eksperimentere.