Sådan Gør dine bryster Smuk med øvelser

Som århundreder forbi, har standarderne for en smuk barm ændret sig for et antal gange, i dag en ideel buste betragtes som den ene med en form, der er det samme uanset hvad bevægelser din krop udfører. Derfor er en smuk barm betragtet den ene med høje, elastiske bryster, uanset størrelse; det vigtigste punkt i en smuk buste er dens tone. Den perfekte sport at øge tone og forbedre udseendet af dine bryster er svømning, det andet alternativ, hvis der ikke er nogen måde at øve denne sport, er at se en fitness træner eller gøre nogle enkle men effektive øvelser, som vil hjælpe dig styrke brystfinner muskler ved dig selv.

Sådan Gør dine bryster Smuk med øvelser

Øvelse 1 for smukke bryster. Tryk

Anvendelse pres er den enkleste øvelse for din buste. Står højt mod væggen, lean imod det med hænderne. Tryk mod væggen så hårdt, som du kan, som hvis du ønsker at flytte den, holde på at skubbe i 10 sekunder. Slap af, ryste dine hænder. Gør et sæt af 10 gentagelser.

Øvelse 2 for smukke bryster. Albuer Touch

Står højt, bøje hænderne lidt i albuerne, holde dine hænder på dine hofter. Prøv at røre dine albuer ene til den anden bag ryggen, gør det ikke i ryk, men hellere gøre det langsomt, strække musklerne i 10-15 sekunder. Gentag 8 gange.

Øvelse 3 for smukke bryster. Palms trykker

Den næste øvelse for smukke bryst s er som følger: slutte håndfladerne foran brystet, og tryk dem hårdt mod hinanden i 3-5 sekunder. Gentag 8-10 gange.

Øvelse 4 for smukke bryster. "Dry" Breast-Stroke

Hvis du ikke kan gå til en swimmingpool, gør denne effektive øvelse til at forbedre tonen i dit bryst. Stå høj, Nestle op til væggen, klemme brystfinner muskler og gøre bevægelser, som om du er bryst-takts svømning. Må hundrede langsomme strøg, holde dine brystmuskler spændte hele tiden.

Finishing Øvelser for smukke bryster med Posture Motion

Den bedste måde at afslutte dette sæt af øvelser for din buste er at gøre en øvelse som er rettet mod din kropsholdning. Tag en tyk bog, sætte det på dit hoved og gå rundt i huset i et par minutter som det, forsøger at holde det på din krone. Dette vil hjælpe dig med at slappe musklerne effektivt og give dem den nødvendige arbejdstid tone. Hvis du ikke kan gå sådan, i det mindste forsøge at stå med bogen på hovedet. Du kan holde på en stol eller væg, men ikke læne mod væggen.