Sådan Gør din lavt kalorieindhold Lunch Tilfredsstillende

En lav frokost kalorieindhold bør ideelt have 400 til 500 kalorier, hvis du ønsker at tabe sig gradvist. Selv om der er forskellige vægttab programmer, der kan hjælpe dig med at tabe sig hurtigt, sådanne programmer kræver fjernelse af visse fødevarer. Det er måske ikke nødvendigvis være sundt eller bæredygtig for en lang periode. Den tabt i et sådant program vægt kan dukke op, når programmet afbrydes. Men hvis du overholder 400 kalorieindhold frokoster, der består af enkeltumættede fedtsyrer, vil du opdage, at du ikke lider af sult veer eller dråber i energiniveau hele dagen.

Lavt kalorieindhold Frokost

Frokost er en vigtig måltid, da det kan give dig energi til at klare resten af ​​dagen. Frokost bør ideelt være havde fem timer efter indtagelse af morgenmad, og hvis du planlægger at have din frokost på arbejde, bør du sikre dig, at du ikke er fristet af maden thatâ € ™ s på dit kontor automat.

Det er nemt at pakke sund, nærende og velsmagende mad og undgå cafeteriaet eller automat helt. Din frokost kan foretages fra en bred vifte af lækre fødevarer, der er rig på proteiner, så det holder dig mæt. Måltidet bør også indeholde gode kulhydrater til at hjælpe dig forblive fuld af energi til resten af ​​dagen, og en kilde til calcium, såsom en skive ost eller en kop mælk.

Lavt kalorieindhold frokost ideer

  • En kop suppe, kan en skål med gulerødder og et glas mælk eller juice give dig de nødvendige proteiner, kulhydrater og calcium.
  • En kop salat, der består af tomat skiver, salat og et hårdkogt æg, sammen med en kop hytteost og saft kan give sort.
  • Sandwiches, der indeholder kyllingebryst eller kalkun og fedtfattig ost kan være at fylde når kombineret med en skål af frisk frugt og en kop mælk.

Betydningen af ​​at begrænse kalorier

En god kost plan bør sikre, at dit daglige indtag er begrænset til 1.400 kalorier. Morgenmad kan begrænses til 200 kalorier, frokost til 500 kalorier og middag til 500 kalorier så godt. Mellem måltider, kan snacks levere de resterende 200 kalorier og afværge eventuelle sult veer. Et stort antal fødevarer kan kombineres for at sikre, at din frokost er et måltid, â € ™ s lækre og lav i kalorier. Det er vigtigt at drikke en masse vand for at sikre, at du har nok energi til at arbejde og motion.

Den bedste måde at tabe sig er at sikre, at dit indtag af kalorier er begrænset. Men det betyder ikke, at du skulle lide kedsomhed eller føler enervated. En lav frokost kalorieindhold kan og bør indeholde alle de essentielle næringsstoffer, der er nødvendige af kroppen og bør også være velsmagende og tilfredsstillende. En sådan et måltid bør bestå af mad thatâ € ™ s høj i proteiner, fibre, vitaminer og mineraler. Forbruget af lavt kalorieindhold fødevarer kan hjælpe dig til at føle mæt og tabe på samme tid.