Sådan gør Abdominal Hip Raises

Abdominal hip raises er en stor øvelse, der arbejder den abdominale og lænd muskler, samt forstrækning og gluteous muskler. Denne øvelse er ikke kun godt for folk, der forsøger at tone disse zoner, men også for dem, der er interesseret i vægttab.

Om Abdominal Hip Raises

Abdominal hip raises er en stor øvelse, der bør indgå i din træning, uanset strømstyrke eller kvalifikationsniveau. Denne øvelse er gavnligt ikke kun i, at det kan tone og styrke musklerne i lænden samt abdominal, glute og forstrækning muskler, men kan også bidrage til at stabilisere denne del af kroppen. Dette gør det nyttigt for folk, der lider af lændesmerter. Hertil kommer, som med alle styrke øvelser, abdominal hofte rejser bidrage til at øge dit stofskifte og derved øge kalorieindhold brænde og bidrage til at nå vægttab mål.

Positionering din krop

Før udførelse af abdominal hofte raise, er det vigtigt, at du placerer dig ordentligt. Start med at rydde et område på gulvet, og sørg for der er ingen anden øvelse udstyr, der kan komme i vejen. Lagde sig på gulvet med hovedet, torso og bagdel solidt plantet på jorden. Dine knæ skal være bøjet med fødderne også plantet på gulvet. Lad dine arme og hænder til at slappe af ved din side. Kig op i loftet. Du bør være i en lige linie fra spidsen af ​​dit hoved til dit haleben.

Udførelse Abdominal Hip Raises

Nu, at du er i den korrekte position, kan du gå om at udføre de abdominale hip raises. Tag et par dybe indåndinger. Som du ånder ud, bruge musklerne i maven, lænden og hamstrings at løfte dine hofter og bagdel fra jorden. Løft dine hofter så højt som du kan, hvilket gør en bro med dit bækken. Langsomt sænke hele din krop tilbage ned til jorden. Udfør denne manøvre 10 gange, før du tager en kort pause. Gøre en anden 2 sæt af 10 gentagelser af abdominal hip raise for at opnå optimale resultater.

Øge intensiteten

En let måde at øge intensiteten af ​​den abdominale hofte raise er ved at udvide et af dine ben ud foran kroppen. Dette vil tvinge dig til at bruge kun ét ben til at løfte dine hofter og bagdel fra jorden. Desuden forlængelse af benet skaber en længere arm, og derved øge intensiteten af ​​øvelsen. En anden god måde at gøre denne øvelse vanskeligere er ved at holde hoften raise i toppen af ​​bevægelsen. I stedet for straks at sænke din krop tilbage til jorden, kan du prøve at holde det for en optælling af 10 på hver gentagelse. Dette vil trætte dine muskler, hvilket øger intensiteten af ​​øvelsen.