Sådan Get Over bliver brugt

Sådan Get Over bliver brugt


Leder du efter hvordan at komme over at blive brugt? Ophøre med at være en dørmåtte og tage denne rådgivning fra vores dating coach.

Sådan Get Over bliver brugt

Reader Spørgsmål

Jeg har set en pige, der jeg virkelig elsker, men hun bor med faderen til hendes barn, og de ​​har været sammen i syv år. Hun siger, at hun ikke ønsker at være sammen med ham til mig, men jeg hører forskellige fra andre mennesker. Plus hun sover med andre fyre ud over mig, og live-i kæreste. Hun siger, at hun elsker mig og ønsker at være sammen med mig i fremtiden, men jeg kan ikke se, at det sker. . Hvad gør jeg fordi jeg virkelig elsker hende og hendes børn - Bidraget af: DAVID

Ekspert Svar

Kære David,

Den bedste indikator for fremtidige adfærd er tidligere adfærd. Nu hvor din kæreste lever sit liv at være utro, er hendes opførsel ikke kommer til at ændre, uanset hvor meget du elsker hende. Hun har den personlighed, der kan fortælle en mand, hvad han ønsker at høre, så bruger og misbruger ham, at drage fordel af sin kærlighed, økonomi, børnepasning, etc., der passer til hendes behov. Du er offer for en kvinde, der jager hjertensgode sjæle. For at sige det rent ud, er du at blive udnyttet og at lade dette ske! Du bliver en dørmåtte.

Du kan bestemme, om du vil fortsætte med at blive udnyttet, og som har dit hjerte brudt, eller hvis du er klar til at gøre noget ved det. Først acceptere, at hun ikke kommer til at ændre, uanset hvor meget du vil have hende til. Det betyder, at du har to valg. Du kan bo i forholdet, som det er, eller du kan give hende en chance for at ændre hendes måder. For at gøre dette, er du nødt til at brug for at vokse en rygrad og få en snak med hende. Du ville skulle være villige til at fortælle din kæreste, "Jeg vil ikke bo i et forhold med en kvinde, der er utro, der lever med en anden mand, og ikke prioriterer sine egne børn. Hvis du ikke ændrer din adfærd, så forholdet vil ende. " Giv hende en frist eller dato, hvor hun skal vise (ikke bare sige), hun har gjort hvad du bad.

Når du har givet hende et valg til at ændre og holde dig eller ikke ændre og taber dig, skal du følge op. Hvis du ikke gør det, vil hun vide, at du er svag, og hun vil fortsætte med at sige, hvad du vil høre, uden nogensinde ændre hendes måder.

~~ Lori