Sådan gendanne slettede filer fra Microsoft Outlook Express

Outlook Express er en e-mail og RSS-klient bundtet med Windows. Mens Outlook Express som regel er forbundet med Microsoft Office Outlook, de to stykker software er forskellige og anderledes. Outlook Express kan du gemme kontaktoplysninger via Windows adressebog. Outlook Express bruger bestemte typer af filtypenavne til lagring af data, men alle e-mails fra en bestemt postkasse har deres egne filtyper og holdes i én fil.

Tab af data ofte opstår på grund af en computer sikkerhedsbrud, som når dit system er påvirket af malware. Men i nogle tilfælde kan tab af data kommer fra noget så simpelt som utilsigtet sletning. Da Outlook Express gemmer filer i specielle mapper på din computer, selv om, alt hvad du skal gøre for at hente slettede filer, er at kigge efter den oprindelige placering af filerne, og kontrollere, om disse stadig kan gendannet fra papirkurven.

  • Få adgang til dine Outlook Express indstillinger. For at gendanne slettede filer i Microsoft Outlook Express, skal du hente oplysninger om dine Outlook Express e-mail-filer. Åbn Outlook Express, og klik derefter på menuen Funktioner (eller tryk på Alt-T). Åbn Indstillinger undermenuen, og åbn derefter Vedligeholdelse mulighed.

    Vælg derefter "Gem Mappe." Denne indstilling kan du ændre eller definere den mappe, hvor dine e-mails er gemt. Med henblik på nyttiggørelse, skal du notere mappenavnet, så du nemt kan jage mistede eller slettede filer til nyttiggørelse.
  • Start retableringen. Før du fortsætter, frakørsel Outlook Express, så programmet ikke vil være i strid med enhver aktivitet, du gør. Derefter få adgang til skrivebordet, og åbn papirkurven. Find optionerne på sidelinjen, og vælg "Gendan fleste Seneste Sendt post.« Så, kan du lukke papirkurven.

    Dette gendanner backup filer eller .bak filer, programmer opretter automatisk som backups. Dog vil du stadig nødt til at vende tilbage til disse backup filer for at bringe tilbage slettede e-mails.
  • Omdøb dine .bak-filerne. Se efter den mappe, hvor dine e-mails er placeret i Windows Stifinder. Husk på, at du har taget dette til efterretning i det første trin. Du skal aktivere visning af skjulte filer. Klik på menuen Funktioner og derefter Mappeindstillinger, og vælg derefter fanen Vis. Sørg for at tjekke visning af skjulte filer og systemfiler, og også afkrydsningsfeltet for filtypenavne.

    Du vil nu se de filer, der svarer til dine e-mails. Omdøb den Inbox.dbx fil i Indbakke-old.dbx (eller nogen filnavnet på dit valg). Så omdøbe Inbox.bak fil i Inbox.dbx. Denne handling vender din indbakke til den tidligere sikkerhedskopieret tilstand. Nu kan du allerede åbne Outlook Express til at kontrollere, om de slettede beskeder er blevet gendannet.
  • Forebyggende foranstaltninger. For at undgå tab af data mod utilsigtet sletning, virus eller et system formatering, holde din indbakke håndterbare ved at distribuere din e-mail til forskellige mapper. Du kan også slette e-mails, kan undværes eller ikke-essentielle for dig. Når den kompakte proces er i gang, skal du sikre, at du ikke bruger din computer til at undgå unødvendige tab af data. Ellers vil det medføre stor sikkerhedsrisiko især med tab af relevante data, eller hvis det er blevet uinddrivelige.

Menneskelige fejl er en fælles faktor, der ofte resulterer i utilsigtet sletning af data. Nogle gange, dog kan problemet være fra selve systemet-fra en korrupt harddisk, hacking eller ustabile systemer. Hvorom alting er, skal du vide, hvordan du sikkerhedskopierer data og gendanne disse, når det er nødvendigt. Denne viden kan være nyttigt, når du har vigtige oplysninger, som du har brug for at beskytte.