Sådan genbruger Glossy papir

Glossy papir er skinnende, glat og kan være tyk eller tynd. Den form for glittet papir normalt ses er papir, der bruges i magasiner, i brochurer, tegneserier, glittet papir coated i kasser og i fotografier. Som et brugbart materiale, kan blankt papir bruges til mange forskellige ting: som artwork materiale (scrapbooking, collage-making, basket-vævning, papir perler, etc.) eller som fornuftig anti-væske seep- "gennemgående ERS" ( når de anvendes til at line op gulvet eller bordet, mens maleri eller fastsættelse eller limning, fordi blankt papir ikke absorberer vand godt).

Den gode nyhed er, at blankt papir kan genbruges, også! Sådan gør du:

  1. Kontakt din lokale genvindingsanlæg eller fabrik på hvilken type glittet papir kan genbruges. Normalt kan alle materialer med blankt papir genanvendes men pizzaæsker, fotografisk papir (især efter at blive udskrevet med blank blæk) eller coated papir, der kan have brug for at blive genanvendt i stedet for genanvendt. Makuleret papir kan også være en stor no-no, da det kan beskadige genbrug udstyr. Det bedste tip er at kontakte din lokale anlæg eller fabrik eller søg via internettet for mere information om dette emne. De gule sider i telefonbogen, kan også hjælpe.
  2. Separat glittet papir fra den ikke-blank. Mat papir er forskellig fra blank fordi den har en mat finish. Avis er lettere at opdage: adskilt fra både blankt papir. Bland alle glittet papir sammen med papirer fra kontoret, junk i mailen (som indeholder glittet papir, naturligvis) og kataloger. Uanset om det er sort eller pink, er det lige meget.
  3. Forbered blankt papir til afhentning. Læg dem i en separat affaldspose blandt andre på kantstenen. For en samlet genanvendelse appel, skal du bruge papirposer anvendes af supermarkeder, slips og sikkert med oprullet glittet papir eller aviser i en rulle. Gør det samme med de poser med aviser, kontor papirer mv Garbage afhentning lastbiler kan ikke vises under regulære helligdage, men kan komme dagen efter.
  4. Eller gå til lokale satellit områder slippe væk fra det glittede papir. Drop skraldeposer på planlagte tidspunkter. Virksomheden fyre vil gøre resten. Bare sørg for, at papiret er allerede sorteret.
  5. Sælg. Ja, der er blankt papir købt. Leverandører køber ikke kun pladskrævende glittet papir, men også plastik og glasflasker, tomme blækpatroner eller inkjets, stålprodukter, selv de grimme tilhugget porcelæn enten efter vægt, engros, osv Udforsk dit lokale område for at finde, der køber hvad.
  6. Doner. De blade, brochuren papir og rullen fotopapir kan blive doneret til velgørenhed. Donér et lager af glittede magasiner til læge kontorer, på skoler eller centre eller endda til kid-next-door, som for nylig lærte at folde papir at gøre vævninger for kunsthåndværk.

Det er besværligt at genbruge, men det er meget nyttigt. En stak af blankt papir ikke blot kan finde vej ind i markedet igen, men kan også sikre hundredvis af arbejdspladser til folk, der arbejder i et genbrugsanlæg. Bortset fra det, genbrug papir reducerer forureningen, fordi de producerer færre emissioner end det oprindelige papir; sparer energi forsøger at gøre nye produkter, og selvfølgelig sparer penge (ikke at nævne få penge i processen, også!).

Genbrug nu!