Sådan Fyld gratis Budget regneark Out

Er det ikke overraskende, hvor hurtigt dine penge gik ned i afløbet? Nu er du skylden dårlig økonomi. Måske er det tid til at tænke over, hvad du har gjort for at sænke værdien af ​​dine penge. Måske har du ikke har en god budgetlægning ordning. God ting, der er gratis budget regneark til at hjælpe dig med at få ud af denne finansielle problemer. Det meste af arbejdet vil komme fra dig, selv om. Og dit første job er at udfylde et gratis budget regneark ud.

Udfylde en gratis Budget arbejdsark

Udfylde vil variere fra regneark til regneark. Men alle budget regneark er almindelige i form af deres to store dele-indtægter og udgifter.

Nedenfor er de sædvanlige trin, når udfylde en gratis budget regneark baseret på disse to fælles dele:

  • Udfyld dine indtægtskilder. Det kan være fra din løn, fra en deltidsstilling, en virksomhed eller en investering. Lønnen giver dig en fast månedlig indkomst, men andre kilder er ikke som dette. En virksomhed eller en deltidsjob giver en varierende månedlige indkomst. I så fald får den samlede af din sidste års indtægter fra denne kilde og derefter dividere det med 12. Betragt det som din månedlige indtjening. En anden måde at gøre dette på er at indtaste din sidste måneds indkomst. Men det vil være bedre, hvis du vil vurdere på grundlag af de seneste tre måneders indkomst.
  • Udfyld dine månedlige udgifter. De fleste af de gratis budget regneark har kategorier af udgifter som husleje, lån, realkreditlån, dagligvarer og underholdning. Du kan tilføje flere kategorier eller slette nogle kategorier. Pointen er, hver kategori bør være nyttige til at organisere dine udgifter. Du kan bruge som reference dine udgifter i sidste måned. Det bør give dig et groft skøn over, hvor meget budget, du bør sætte for hver måned. Gennemgang dit kreditkort regningen vil også hjælpe dig med at finde ud af dine faste udgifter.

Når du har udfyldt den frie budget regneark, kan du nu vurdere, om du er overforbrug eller ej. Overforbrug vil være indlysende, hvis din samlede udgifter er mere end din samlede indkomst. Hvis du ikke er ved at drukne i gæld nu, snart, du måske. Hvorfor vente til det sker? Handle nu. Desuden sparer penge fornuftigt og få dig ud af gælden er blandt årsagerne til, at der er budget regneark gratis.

Brug af Free Budget arbejdsark at spare penge

Baseret på din vurdering, hvor meget budget vil være nok til at dække alt det, du har brug for? Det er okay at tilføje nogle til din simple underholdning, hvis dit budget tillader det. Du kan begynde at indstille den rigtige budget ved at fjerne nogle udgifter, som du ikke virkelig har brug for og ikke har så meget som en kabelforbindelse eller en telefon. Hvis du har Internet, kan du stadig se tv, så hvorfor betale for en kabelforbindelse? Hvis du har en mobiltelefon, hvorfor bruge ekstra for en telefon?

Gennemgå dine andre udgifter såsom hvor mange gange du spiser ude eller hvad der udgør det meste af din købmand regningen? Måske er det tid til at mindske hyppigheden af ​​din spise ud. I stedet for at gøre det hver uge, bedre gøre det en gang om måneden. Også overveje at købe mindre fødevarer eller færre konserves hver uge. Skær på din junk fødevarer, slik og alkohol. Udover at være usund, disse er dyre, også.

Udfylde en gratis budget regneark kan afsløre mere for dig. I hvert fald er dette starten på en klogere måde at bruge penge og mere meningsfuld tilværelse. Efter alt, de bedste ting i livet er gratis. Og lykke kan ikke opnås ved at bruge mere. Bruge mindre fører til enklere levende. Og dette fører til en mindre stressende, lykkeligere liv. Den store ændring kan ikke ske natten over. Men med små skridt som at udfylde budgettet regneark, får du tættere og tættere på din drøm liv.