Sådan French Kiss

Sådan French Kiss


Efter at have dit første kys, begynder tankerne at henvende sig til, hvordan man fransk kys. Det meste af hvad du ved om regelmæssig kysse gælder for franske kys. Der er nogle tips du kan følge, men at forbedre din første franske kysse oplevelse.

Før du French Kiss

Før du fransk kys en person for første gang, bør du allerede have haft regelmæssige kys med hinanden først. Brug din tunge er mere intime og kræver større komfort mellem to mennesker.

Hvis du har mistanke om din partner kan være lidt genert om fransk kysse, kan du ønsker at tale om det, før du prøver. Chancerne er din date er interesseret i sidste ende ved hjælp af hans eller hendes tunge. Din date kan bare brug for lidt opmuntring og støtte fra dig først. Men oftest den første franske kys rent faktisk sker i løbet af lidenskab i det øjeblik uden planlægning eller diskussion.

Vejledning om hvordan man French Kiss

Følg disse instruktioner og tips om, hvordan man fransk kys til at hjælpe din første gang gå glat.

  • Fugtige læber. Tørre læber er ikke sjovt at kysse med eller blive kysset af. Lick dine læber hurtigt, før du kysser at fugte dine læber. For tiden glatte og fugtige læber, regelmæssigt bruger læbepomade og drikke masser af vand.
  • Flytte i en vinkel. Når du nærmer dig din kæreste at kysse, vinkel hovedet til den ene side. Hvis du både flytter sammen ligeud så dine næser vil støde ind i hinanden. Mens kysse det er ok at skifte side til en lille sort.
  • Do not Look. De fleste mennesker lukker øjnene mens kysse, så de ikke så skeløjet i deres partnere øjne. Et hurtigt kig i løbet af kys er fint, men stirrede på hinanden under kys vil sandsynligvis dræbe stemningen.
  • Start med en normal kys. Du vil aldrig starte fransk kysse med det samme. De franske behov, der skal oparbejdes til og det er gjort med bløde, lukket mund kys. Tænk på de indledende, ømme kys som forspil, der bygger forventning til den franske kysse main event.
  • Banke på døren. Når du beslutter dig for at begynde din fransk kys, ikke bare stikke din tunge ind i din partners mund. Banke på døren, så at sige, ved at nedsætte flytte din tunge. Stop, når du når dine partnere læber og tænder for at sikre din partner ønsker at begynde fransk kysse. Chancerne er din date vil entusiastisk reagere i naturalier til din franske kysse manøvre.
  • Udforsk. Nu hvor de to af din franske kysse, tager sig tid til at udforske hans eller hendes mund, tunge, læber og tænder. Find det, du nyder at gøre mest og se, hvad din partner foretrækker også.
  • Variety. Hvor du udforske vil tilføje sort, men der er andre måder også. Først, så glem ikke at vende tilbage til normal kysse. Den franske kys er stor, men så er regelmæssig kysse. Hvis du går frem og tilbage mellem de to, vil du og din partner undgå at få borede. For det andet, justere hastigheden og styrken af ​​din tunge. Nogle gange skal du energisk udforske din partners mund, mens andre gange vil du ønsker at være mere passiv og lad din partner tage føringen.

Kissing Tips

Nu hvor du ved, hvordan man kysser, her er nogle ekstra tips til at forbedre din kysse oplevelse.

  • Træk vejret. Glem ikke at trække vejret, mens kysse. Du vil bo komfortabelt og være i stand til at kysse længere. Træk vejret gennem næsen, så du ikke bliver nødt til at stoppe din kys for at få noget luft.
  • Frisk ånde. Ingen kan lide at kysse en person med dårlig ånde. Regelmæssigt børster tænder vil hjælpe, men Downing et pust mynte øjeblikke før du kysser kan også være nødvendigt og værdsat.
  • Brug dine hænder. Kissing handler ikke kun om din mund og tunge. Det er en romantisk gestus nydes af hele din krop. Brug dine hænder til at kærtegne og hold din partner til at forbedre din generelle fransk kysse teknik.

Konklusion

At lære at fransk kys er nemmere end du tror. Bedst af alt, er der virkelig ikke mange regler at følge. Nyder selv er alt, der virkelig betyder noget.