Sådan fremlejet en lejlighed

I simpleste form, fremleje betyder, at du vil lade en anden person bor i din lejede lejlighed, indtil din lejekontrakt udløber, eller for en midlertidig periode (sige, mens du er i udlandet eller i en anden by). Fremleje er forskellig fra at dele en lejlighed. Med dette er sagt, her er nogle vigtige retningslinjer at huske, hvis du ønsker at fremleje din lejlighed:

  • Kend reglerne for fremleje i dit område Der er statslige love vedrørende fremleje.; dit første skridt er at finde ud af, hvad disse love er at sikre, at du er i klar. Tjek propertydo.com at finde ud af de grundlæggende fremleje love i din tilstand. Generelt bør dit første skridt være at få godkendelse fra din lejer.
  • Afgør alle spørgsmål med din udlejer. Sørg for, at du får en skriftlig aftale om detaljerne i din fremleje. For eksempel vil din udlejer har indflydelse på, hvem der vil fremleje din lejlighed? Vil han accepterer lejen fra sublessee, eller skal betalingen kursus gennem dig? Vil du være ansvarlig for de ubetalte lejebetalinger for dit sublessee (Generelt, vil du være). Igen, men det tåler gentagelse, bør du have en kopi af denne aftale skriftligt.
  • Annoncer, annoncere, annoncere. Et godt sted at bo, er et grundlæggende behov, og især hvis din lejlighed er i et tilgængeligt sted, vil du helt sikkert få din pick af kandidater, der gerne vil fremleje din lejlighed. Men ingen vil gælde, hvis ingen kender din lejlighed er op til leasing! Det centrale her er at effektivt at annoncere din lejlighed til fremleje.

    På den anden side, skal du være forsigtig med, hvor du annoncere, hvis du ønsker at score velrenommerede og pålidelige subsistensløse. Indlæg annonceringer på steder som på dit kontor eller kirke bulletin board eller på velrenommerede aviser.
  • Har en baggrundskontrol på dine potentielle subsistensløse Husk dette:. Din bedste ven kan være den sjoveste person at have omkring, men det betyder ikke, at hun ville være den mest pålidelige person til at fremleje din lejlighed til. Det er meget sandsynligt, at du ville være ansvarlig for din sublessee s ubesvarede betalinger og skader, så tag dig tid til at kontrollere, om din potentielle sublessee er generelt ansvarlig med sine finansielle forpligtelser. Tjek hendes kredit rapport, og finde ud af alt, hvis hun har tidligere eller verserende politi eller straffeattester. Spørg efter anbefalinger fra hendes tidligere udlejere, eller fra hendes kolleger eller chefer. Prøv at checke ud sublet.com hvor man kunne køre sådan baggrundstjek, for et gebyr.
  • Overvej at indsamle betalinger via kreditkort. Hvis din udlejer gør dig ansvaret for at opkræve betalinger fra din sublessee, kan du gøre dit liv lettere ved at acceptere kun kreditkortbetalinger i stedet for betaling via kontanter eller bankindskud. Kreditkort betalinger er garanteret automatiske betalinger, og du ville ikke have at gå gennem besværet med fysisk indsamle betalinger eller betale afkrydsningsfeltet forarbejdning gebyrer.
  • Skriv en aftale mellem dig og din sublessee. Hvis udlejeren gjort dig ansvaret for at opkræve betalinger fra din sublessee, der effektivt gør dig den "sub-udlejer" selv. Du behøver at udarbejde en skriftlig aftale mellem dig og din sublessee vedrørende aspekter som form for betaling, varigheden af ​​opholdet i din lejlighed, vilkårene i lejekontrakten, etc. Du kan endda bede om sublessee co-signor , hvis hun ikke er i stand til at opfylde sine betalingsforpligtelser. Sørg for at din aftale er juridisk forsvarlig ved at konsultere en advokat.

Fremleje en lejlighed er et meget praktisk alternativ til bare at forlade din lejlighed uden en beboer i lange perioder. Selvfølgelig gør du sørge for at følge disse retningslinjer for fremleje din lejlighed, for at sikre beskyttelse for dig selv. Held og lykke!