Sådan Forskning Løn Ranges og fordele for en Fashion Designer

De fleste af de succesfulde modedesignere didnâ € ™ t vælge denne karriere på grund af løn og fordele, som de kunne stamme fra dette arbejde. De valgte mode design på grund af lidenskab. Hvis ikke, hvorfor skulle de nyde en stærkt konkurrencepræget, krævende, og truende karriere, der betaler mindre end andre karrierer? Så hvis du ønsker at være en mode designer, skal du ønsker det på grund af lidenskab. Men det ville også bidrage til at kende løn intervaller og sædvanlige fordele ved at være en mode designer. Følgende er måder om, hvordan du kan forske i løn intervaller og de sædvanlige fordele, modedesignere modtager:

  • Spørg en modedesigner. Den mest pålidelige person, for at spørge om de løn intervaller og fordelene ved at være en mode designer er en mode designer. Hun sikkert ved, hvor meget du vil få som en nybegynder modedesigner og hvad du kan gøre for at øge din løn. Hun ved også, de sædvanlige fordele ved at være en mode designer, og hvordan disse ydelser skal håndteres til din fordel. Tal med hende, og youâ € ™ ll få at vide mere end blot løn og goder. Youâ € ™ ll også lære karakter af en mode designerâ € ™ s job.
  • Rådfør online jobsøgning. Der er hjemmesider som PayScale der giver statistik over løn intervaller og ydelser baseret på karriere, erfaring, sted, og arbejdsgiver. Søg efter modedesigner og youâ € ™ ll adgangsdata om det. Ifølge denne hjemmeside, modedesignere i USA modtager en årsløn på $ 40.000 til $ 70,000. De fælles sundhedsmæssige fordele er medicinsk, vision og dental.
  • Youâ € ™ ll også lære de populære arbejdsgivere i landet, forholdet mellem modedesignere afhængig af køn, og mange års erfaring. Youâ € ™ ll få information om mulig forbedring karriere i fremtiden som at være en høvding modedesigner, teknisk designer, eller produktudvikling manager. Være mere specifik på din søgning ved at prøve forskellige byer og arbejdsgivere.
  • Besøg det pågældende ministerium. I USA, den pågældende statslige organ om arbejdsmarkedsstatistik er Bureau of Labor. Du kan besøge deres hjemmeside eller besøge deres lokale kontor for at få oplysninger om modedesignere. De har statistik svarende til online karriere vejledning nævnt ovenfor. Den eneste forskel er, at offentlige data er mere pålidelige end uafhængige data.
  • Få en snak med en erhvervsvejleder. Karriererådgivere arbejder med academe at hjælpe eleverne foretage et karrierevalg. Udnyt dette ved at spørge til at tale med en modedesign schoolâ € ™ s erhvervsvejleder. Denne professionelle vil orientere dig om, hvad du kan forvente fra at være en mode designer. Orienteringen vil altid omfatte løn intervaller og fordele.

Du kan også spørge erhvervsvejleder om fordelene ved at indskrive i den skole i forhold til andre mode designskoler. Blandt de øverste grader, der fører til at være en mode designer er Bachelor of Fine Arts større i Fashion Design, Bachelor of Arts, Bachelor of Fine Arts, Associate of Arts, og Bachelor of Science.

At lære, hvad de skal forvente, hvis du bliver en mode designer er et vigtigt skridt i besluttet, om at tage denne vej eller ej. Men husk altid, at løn intervaller og fordele kun sekundært til det er vigtigt at være en mode designer. Du skal have lidenskab ligesom verdenskendte modeskabere. Uden kærlighed til mode design, vil du aldrig være tilfreds med hvad du vil gøre på trods af den monetære succes.