Sådan forhindrer Tantrums i småbørn

Sådan forhindrer Tantrums i småbørn
I mit tidligere indlæg, jeg revideret grundene småbørn virkelig donâ € ™ t have raserianfald, som folk normalt definerer raserianfald. Snarere opstår disse hændelser, fordi det lille barn har nået en grænse, hvor mængden af ​​smerte, ubehag, stress, eller endda kedsomhed er nået at det lille barn ikke længere kan tolerere, men kan ikke finde en måde at kommunikere sine frustrationer.

Sådan forhindrer skreg og græd i Toddlers

Småbørn sidder fast på en måde, fordi de endnu ikke har nået at milepæl, hvor de verbalt kan definere deres følelser eller hvad de har brug for, hvilket resulterer i at skrige eller græde, fordi deres behov ikke bliver opfyldt. Der er nogle ting, du kan gøre for at minimere disse hændelser.

Donâ € ™ t slå dig op

Forskellige børn har forskellige måder at udtrykke sig selv. De har også forskellige niveauer af stress tolerance. Hvis du har et barn, der har ikke noget problem at fortælle verden på en meget højt måde, at noget er galt, ita € ™ s okay. Du kan bruge dine forældrekompetencer at komme igennem den.

Anerkend Point of No Return

Når et lille barn kommer ind i skrigende og grædende tilstand, kan du have en masse besvær beroligende din lille solstråle ned. Det kan synes som intet med komfort ham eller hende. Det er det point of no return, og det er nyttigt du genkende dette punkt, så du kan gøre noget, før du når det.

Genkende din childâ € ™ s fysiske tilstand

Er dit barn kører en feber eller har gas smerter fra begyndervanskeligheder? Hvis din childâ € ™ s ansigt er varmt og skylles, chancerne er dette er tilfældet.

Voksende tænder er en virkelig big deal for nogle børn, og meget smertefuldt. Smerten kan forhindre dit barn fra at spise og endda tale. Så dit barn vil være i smerte og sultne og ikke har en måde at fortælle dig.

Dette er blot ét eksempel på de mange måder smerte kan manifestere i dit barn, og ita € ™ s forskellige for hvert barn. Bliv detektiv og lære, hvad dit barn kan opleve.

Altid være forberedt for Forebyggelse

Uanset om youâ € ™ re hjemme eller gå til en butik, har rigelige mængder for dit barn at spise og drikke. Også har en nødsituation levering af gas falder for bellyaches og en smerte killer, hvis han eller hun oplever begyndervanskeligheder smerte.

Oplev din childâ € ™ s Triggers

Nogle gange, børn får overtræt, sulten, har dårlig søvn, har tand smerter som deres kindtænder vokse i, eller har bellyaches fordi deres fordøjelsessystem stadig at vænne sig til fast føde.

For eksempel, hvis du kender dit barn didnâ € ™ t sove godt og har en dårlig dag, det sidste, du ønsker at gøre, er at gå til butikken med dit barn på slæb. Itâ € ™ sa opskrift på den perfekte storm.

Når alt andet fejler

Selv på trods af vores bedste indsats, nogle gange skreg og græd vil ske alligevel. I mit næste indlæg vil jeg give dig nogle strategier for, hvad man kan gøre for at hjælpe dit barn ud af skreg og græd, når den starter.

Tak for læsning! Du er velkommen til at stille spørgsmål eller fortælle, hvad du gøre for at forhindre skreg og græd passer småbørn.