Sådan Forbered Tofu

Sådan Forbered Tofu

Mange mennesker spekulerer på, hvordan at forberede tofu. Stående ansigt til ansigt med en hvidlig blok af tofu kan virke skræmmende. Du ved, det er godt for dig, og at det er en stor kilde til sunde protein. Men hvad gør du med det?

Svaret på spørgsmålet om, hvordan man kan forberede tofu er kompleks i sin enkelhed: nogen måde, du ønsker.

Det faktum, at tofu er så intetsigende i sig selv er en af ​​sine bedste kvaliteter som en ingrediens. Det er fordi tofu kan fremstilles på en række måder, fra sød til krydrede, at tage på smag og karakter uanset skålen du er madlavning.

Hvad er Tofu?

Tofu er lavet af koagulering sojamælk og presning af ostemassen i blokke, ligesom fremgangsmåden til fremstilling af ost fra mælk. Der er mange sorter af tofu. Det er vigtigt at lære, hvordan du vælger den bedste form.

Learning Sådan Forbered Tofu for krydrede retter

At lære at forberede tofu er ikke kompliceret. Du skal blot følge disse enkle trin.

Trin 1: Vælg den rigtige Tofu til din parabol

Der er flere typer af tofu. Vælg mellem typerne nedenfor, afhængigt af skålen, du gør.

  • Silken tofu: Denne type tofu lever op til sit reklame. Det er meget silkeblød og glat. På grund af dette, silkeblød tofu gør en stor base for cremede retter som supper, dips, smoothies og puddings.
  • Soft tofu: Denne type tofu normalt kommer pakket i vand. Den smuldrer let og som sådan, det er fantastisk til brug i ting som tofu burgere eller som erstatning for ricotta ost i pastaretter.
  • Firm tofu: Denne type tofu kommer enten pakket i vand eller aseptisk emballering. Fordi det holder sin form meget godt, det er dejligt i opskrifter, hvor det længdeenhed eller snittede - ligesom i en stir-fry eller marinerede og grillet.
  • Bagt tofu: Nogle butikker tilbyder tofu, der er blevet marineret og bagt. Dens konsistens er meget tæt og sej, men det kan smuldret. Denne type tofu er god som en kød erstatning i gryderetter og sandwiches.

Trin 2: Få vandet ud

Hvis tofu du bruger kommer vand-pakket, så bliver du nødt til at trykke på det for at få vandet ud. Udførelse af dette trin forbedrer teksturen af ​​tofu og gør det mere modtagelig for slikke krydderier og marinader.

  1. Fjern tofu fra vandet én til to timer før tilberedning eller marinering.
  2. Skær tofu i tre eller fire skiver på langs over blokken.
  3. Dæk en plade eller bageplade med flere lag køkkenrulle, og læg skiverne på pladen. Undgå at stable dem.
  4. Placer flere flere lag af papir håndklæder oven på tofu, og derefter sætte en anden plade på toppen af ​​det.
  5. Sætte noget tungt, ligesom bøger eller en mursten på toppen af ​​pladen og sæt tofu afsat til en til to timer. Papirhåndklæder vil absorbere fugten, som det presses ud af tofu.

Trin 3: Forbag ​​Tofu

Dette skridt videre firmaer op tofu, så det vil holde sin form. Det er så let som sautering eller riste de pressede blokke af tofu lige indtil der er en lille fasthed til huden.

Trin 4: Skær det i håndterbare stykker

Når huden er konkretiseret, kan du skære tofu op i hvad du mener bedst indarbejde i din parabol. Dette kan være terninger, skiver eller smuldrer.

Trin 5: Tilføj Flavor

Lav en lækker marinade eller krydderi gnide, afhængigt af skålen, du gør. For eksempel, hvis du vil lave en røre FRJ, kan du marinere i hvidløg, ris eddike, sojasovs, sesamolie og ingefær, eller du måske ønsker at bruge limesaft og chipotle for en mexicansk fad. Marinere tildækket i køleskabet i en til 24 timer.

Trin 6: Kog Tofu

Du kan stege den, grill det, eller bage det. Det er op til dig.

Trin 7: Føj det til det færdige parabol

Bland tofu ind med din parabol. Du kan smide det ind i en suppe eller tilføje det i slutningen af ​​en røre FRJ.

Omfattende Tofu i søde retter, saucer og dressinger

Den nemmeste måde at indarbejde tofu i alle disse typer af retter, er at blande det i en blender eller foodprocessor med andre ingredienser. Der er ingen grund til at lave mad tofu i disse tilfælde - bare blande det ret i med dine andre varianter.

Det kan virke skræmmende, men forbereder tofu behøver ikke at være. At lære at forberede tofu åbner dig op til en helt ny verden af ​​sunde valg.