Sådan Forbered en skabelon til Cost Estimering

Sådan Forbered en skabelon til Cost Estimering

En kalkulation skabelon er nyttig, når forbereder en tilnærmelse af de omkostninger, en bestemt projekt vil pådrage. Med en af ​​disse skabeloner forberedt, kan et projekt, en kontrakt eller en aktivitet skal analyseres, hvis det vil tjene et overskud og være værd hele tiden og energien til det til at lykkes, og midlerne vil blive afsat til det.

Der er forskellige omkostninger regnemaskiner tilgængelige online, kan også gøre pris overslaget. Du behøver ikke at forberede særlige skabeloner for hvert felt som byggeri, finans, bilindustrien, og selv for begivenheder som bryllupper eller jubilæum. De vigtigste hold eller personer, der er forfattet projekt eller kontrakt skal være dem til at forberede det, sammen eller i samarbejde med det hold, der skal være ansvarlig for gennemførelsen af ​​det foreslåede projekt.

Forberedelse af en prisoverslag kan gøres lettere ved at have en enkel skabelon klar og kun tilsætte bestemte input i forhold til projektet eller kontrakt ved hånden, der vil gøre det mindre kompliceret at fremstille. Her er nogle tips om, hvordan du forbereder en simpel skabelon:

  1. Lav et skema beregnet til udstationering projektets tidsplan. Diagrammet kan opdeles i tre dele: pre-implementering (af projektet), under gennemførelsen, og efter implementering. Dette skema er nødvendig som grundlag for fastsættelsen af ​​de skønnede omkostninger til arbejdskraft og / eller leje af udstyr. En pris eller omkostninger estimator skal kende længden af ​​dage til projektet for at give et nøjagtigt skøn.
  2. Forbered et bord i din skabelon til vurdering af lønomkostningerne. Omfatte individuelle kolonner for emner, der betales af arbejdsgiveren som ansvar, arbejdsløshed og arbejdstagerens kompensation, Social Security skat og union fordele. Med outsourcing som udviklingen i erhvervslivet i dag, kan du også tilføje en kolonne for eventuelle outsourcing omkostninger der måtte blive foretaget. Omkostningerne lommeregner vil tilføje i disse variabler, hvis de er identificeret og kan gives et skøn.
  3. Tilføj en tabel til beregning af generelle overhead og få en procentdel af det, der skal lægges til de samlede udgifter til projektet. Resultatet er en subtotal af omkostninger, som du vil beregne din overskudsandel ved at tage en procentdel af det og derefter tilføje den procentdel tilbage til subtotal at beregne den samlede skøn. En pris estimator kan også beregne dette.

Denne enkle skabelon kan ændres i henhold til de særlige kendetegn ved et projekt. Hvis bestemt projekt i byggeriet, vil de variable i den anden tabel omfatter leje eller køb af udstyr, arbejdskraft løn for forskellige niveauer (fra ingeniør, arkitekt, værkfører til murere), og andre detaljer. Oplysningerne i byggeomkostningerne overslaget vil være forskellige fra dem på forskellige områder.

Der er også software til rådighed online, hvor du bare har brug for at udfylde de nødvendige oplysninger, og softwaren vil beregne de forventede omkostninger. Du kan finde denne software nyttigt, fordi det dækker også andre teknikker. Hvis du stadig gerne vil skrive på et stykke papir ved hjælp af en pris regnemaskine, der er hundredvis af gratis pris regnemaskiner efter teknologi eller industri tilgængelige online. Forberedelse af en kalkulation er nemt i dag, hvilket gør det lettere at vurdere, om projekterne er mulige.