Sådan Forbered en offentlig Voksenundervisning Budget

Voksenuddannelse har været meget gavnligt i at give fri adgang til uddannelse for personer, der ikke kan forlade deres job for at blive fuldtidsstuderende. Det har hjulpet mange indvandrere og andre erhvervsaktive alder arbejdere får den grad, de har brug for at få bedre jobs. Disse skoler tilbyder en bred vifte af uddannelsesplaner, som omfatter grunduddannelse som high school og college-programmer, faglige og tekniske grader, engelsk som andet sprog (ESL) uddannelse, hjemkundskab og andre ansvarlighed uddannelse. For nylig har der været større ændringer, såsom skattelettelser, for at reducere skolens budget for voksenuddannelserne midler.

Fra den tidligere $ 811.000.000 stater voksenuddannelse budget, er det nu gået ned til kun 722 millioner dollars. Der var et fald på 10,9% i uddannelse finansiering. Det har været på grund af højere udgifter afholdt i de foregående skoleår. Der er flere faktorer, der har forårsaget dette. Tilmelding i standard klasser såsom ESL eller faglige klasser er ikke steget i de seneste år. Fremkomsten af ​​online-undervisning har også bidraget til den lavere studerende for centrale klasser. De fleste voksenuddannelser skoler har også undladt at sikre deres fulde statsfinansiering retten. Den voksne uddannelsespolitik har lidt dårligt på grund af denne situation.

For at forberede en voksenuddannelse budget, lovgiverne nødt til at overveje antallet af studerende. Den konstante fald i tilmelding til de store programmer som ESL har gjort statslig finansiering faldet dramatisk. Da voksenuddannelse brug for flere midler, er du nødt til at få mere fra forbundsregeringen. Lovgiver har også bemærket, at mange lokale programmer ikke vender ud flere kandidater. Frafald niveau Den har været høj i de seneste skoleår. Nogle skoler, som tilbyder voksenuddannelse, kan ikke øge deres centrale akademiske og erhvervsmæssige klasser på grund af manglende midler.

For at klare disse skattelettelser, kan skolerne øge deres studieafgift og skolens øvrige afgifter. Det kan også tilføje flere indtægter ved at skabe flere jobs til deres elever. De reservefonde kan også bruges til at supplere svindende finanser. For eksempel statsbudgettet i Californien for voksenuddannelse for skoleåret 2008-09 var $ 772.560.000. Budgettet vil blive revideret i det efterfølgende år, som så ville alt til $ 653.744.000. I Kentucky har Rådet om efteruddannelses anbefales, at lokale skoler, som tilbyder voksenuddannelserne, er deres første prioritet. Denne gruppe har anbefalet en 4 millioner dollar stigning for 2008-10 skoleår. Dette vil så give en stigning på 16% i uddannelse finansiering fra $ 25 millioner til 29 millioner dollar for 2009-10.

Imidlertid har staten Kentucky mandat en stigning i midlerne til voksenuddannelse at nå sine mål. For at øge antallet af arbejdende mennesker med kollegium grader af skoleåret 2019-20 har staten Råd Kentucky mandat sin Voksenundervisning at øge sin GED færdighed fra 9281 i 2007 til 15.000 i 2020. Det er også blevet forpligtet til at stige sin GED videregående overgang sats på 36% i år 2020.