Sådan Forbered en Grocery Shopping budget

Sådan Forbered en Grocery Shopping budget

Vide, hvordan man forbereder en dagligvarer budget er en afgørende del af at gøre en hel husholdningsbudget arbejde. Det er en opgave, der er indsatsen værd.

Forberedelse af en dagligvarer budget

Skrivning et budget for dine dagligvarer kommer til at tage lidt omtanke og forberedelse, men resultatet vil være en langt bedre forståelse af, hvor dine penge har stået versus hvor det skal hen. Hvis du har brug for hjælp at hente udskriftsområdet, så tjek disse nyttige tips.

Sådan Forbered en Grocery Shopping budget

Track Grocery Spending

For at komme i gang med din købmand budget, spore dine månedlige købmand udgifter vaner. Gem hver kvittering, du får, fra hurtige ture til hjørnet butikken for mælk til hver anden uge supermarked tur. Ved slutningen af ​​hver uge, i alt op det beløb, du har brugt, dividere emner i kategorier som:

 • Fødevarer (alt fra snacks til kød)
 • Drikkevarer (sodavand, saft, alkoholholdige drikkevarer)
 • Toiletartikler (sæbe, shampoo, tandpasta)
 • Rengøring leverancer (papir håndklæder, opvaskemiddel, vaskemidler)

Sørg for at bruge den almindelige pris for de poster, hvis de var på salg og tilføje tilbudsaviser tilbage i det samlede beløb. Dette giver dig et realistisk kig på, præcis hvor meget tingene koster, når de ikke er der tilbud på, og du er ude af kuponer.

Analyser Numbers

I slutningen af ​​måneden, er du klar til at begynde at komponere dit budget.

 1. Saml alle dine kvitteringer.
 2. Åbn et regneark på din computer. Gør hver række i regnearket en af ​​kategorierne ovenfor (mad, drikkevarer, toiletartikler, rengøringsartikler).
 3. I alt op hver sektion af dine dagligvarer regninger og tilføje dem sammen, ind i alt i regnearket.
 4. Titel kolonnen uanset måned det sker for at være og sætte dit samlede forbrug i bunden af ​​kolonnen. Lav hver kolonne en ny måned, så du kan se, hvordan dine udgifter ændrer sig over tid.
 5. Sæt dit endelige antal i et budget regneark, der omfatter resten af ​​dine månedlige udgifter.

Hvis dine udgifter er større end din indkomst, købmand sektion er et område, hvor du kan spare penge. Selv hvis din samlede husholdningsbudget saldi smukt, kan du stadig være i stand til at finde måder at spare penge på dine dagligvarer.

Reducer mad omkostninger

At skære ned på din mad omkostninger, se på hver kategori af dagligvarer du har købt. Figur den procentdel af din samlede købmand regningen inden for hver kategori. Fordi snacks og færdigretter er ofte dyre og ernæringsmæssigt svag, bør du skære denne kategori tilbage først. Hvis det sker for at være en af ​​de største udgiftsområder, bør du sigte mod at skære den i halve. Ellers prøv at reducere det med 20 procent. Gennemføre denne plan ved:

 • Køb i bulk og portionering snacks
 • Gør dine egne snacks
 • Skift til store brands
 • Eliminering snacking og stikning til måltider kun

Protein er et andet område, hvor omkostningerne kan reduceres. Mens bønner og jordnøddesmør er forholdsvis billige per portion, kan kød tilføje flere dollars til ellers sparsommelige måltid planer. Reducere omkostningerne ved:

 • Køb billigere udskæringer af kød (burgere ud af jorden chuck stedet for jorden HØJREB)
 • Udbening kylling og kalkun bryster, lår og vinger selv
 • Ser flyers for bulk produktsalg (du kan blive nødt til at splitte 10 pounds eller mere i individuelle pakker til frysning)
 • Picking up nedsat til-hurtig-salg kød og frysning til senere brug
 • Servering mere vegetariske retter
 • Opdeling af kød ordrer med en anden familie

National Grocery udgifter vaner

Købmand budgetter kan variere afhængigt af din placering og størrelsen af ​​din familie. En generel idé om, hvad folk af samme indkomstniveau, geografisk placering eller husstandsstørrelse tilbringe kan hjælpe dig med at afgøre, om din købmand budget er, hvor det skal være.

Indkomst, udgifter, Fattigdom, & Wealth: Forbruger Udgifter

US Census Bureau giver bordet gennemsnitlige årlige udgifter for Alle Forbrugerenheder af Region og størrelse enhed, der giver dig mulighed for at kontrollere dit forbrug mod at personer, der bor i dit område af landet. Regionale omkostninger gør variere, da leveomkostningerne stiger i visse områder. Du kan også bruge dataene til at kontrollere mod husstandsstørrelse udgifter, fra en til fem personer.

Gennemsnitlig Grocery Spending

De IRS Collection Financial Standards forklarer, hvad den gennemsnitlige familie vil bruge hver måned, afhængigt af antallet af personer i husstanden. Standarderne for 2012 for køb af fødevarer er:

 • 1 Person = $ 301
 • 2 Personer = $ 537
 • 3 Personer = $ 639
 • 4 Personer = $ 765

Sammenlign dit samlede købmand budget til disse beløb. Hvis din er mere end standard, kan du overveje at besøge igen dit købmand budget, selvom din samlede personlige budget virker for dig.

Budgettering Choices

Ved udarbejdelsen dit budget, skal du ikke efterlade noget, du køber i supermarkedet ud. Hvis du køber babyudstyr, lotterisedler, bøger, legetøj eller noget andet, skal du sørge for at inkludere dem som et punkt i dit regneark. Du ønsker at sikre, at du ved, hvor alle dine penge går.

Når du har din grundlæggende budget, kan du dele det op i flere kategorier, ligesom korn, mejeriprodukter, og færdigretter. Det vil give dig en endnu bedre idé om dit forbrug vaner og vil hjælpe du regne ud, hvis du bruger lidt for mange penge på visse poster på købmand.