Sådan Forbered en Family Budget

En voksende familie har en masse behov og udgifter. Hvis du ikke ved, hvordan man håndterer din indkomst, vil du ende tabte i gæld. Det er meget vigtigt at styre familiens økonomi godt, så du kan spare penge. For at løse dette problem, er du nødt til at forberede en ugentlig / månedlige budget. Du kan holde styr på både indgående og udgående penge med brug af et budget planner. Dette vil afsætte den samlede indtjening i familien og deler den i fornødenheder, der skal købes eller betalt. Hvis de bruges korrekt, vil det skære ned på de ønsker og fokusere mere på familiens behov.

Planlægning af en familie budget er ikke så hårdt, som det ser ud. Du er simpelthen nødt til at vide, hvad der skal sættes i der, så du kan dele det op i sektioner og organisere det. Du er nødt til at tabulate alle dine indtægter og forsørgerbyrder i dette regneark for en bestemt periode, så du kan holde styr på dine udgifter. Korrekt penge forvaltning er nøglen til at overleve den økonomiske afmatning. For at forberede en familie budget, her er hvad du skal gøre:

  1. Være klar med en pen og papir, så du kan skrive alt ned. Hvis du foretrækker at gøre det på computeren, kan du gå til finansiel software som Microsoft Money. Du kan også bruge et budget lommeregner. Budgettet Planen bør arbejde omkring dine paydays, især hvis din løn er givet på en ugentlig eller månedlig basis. Skriv ned din indkomst først og sørg for, at det er korrekt at det cent. Derefter kan du indtaste alle udgifterne. Papir regninger kan være nyttigt at opspore dine udgifter. Prøv at huske alt, så det vil være godt regnskabsmæssigt.
  2. Budgettet bør omfatte 6 kategorier. Du er nødt til at mærke de kategorier for din familie budget. Der bør være kolonner for den samlede månedlige Family bruttoindkomst, boligudgifter, ugentlige / månedlige bil udgifter, ugentlige / månedlige gæld, og månedlig diverse udgifter.
  3. Husleje eller prioritetslån betalinger bør også sammen med skatter, hjælpeprogrammer og enhver form for husholdningernes reparationer. Under bilen Udgifter, skal du indtaste gas, bilforsikring, vedligeholdelse mv Under ugentlige / månedlige gæld, kan du notere ned kredit lån eller den ugentlige / månedlige balance, som forfalder til betaling. Under de diverse udgifter, kan du notere ned familien ønsker. Du kan angive de købmandsvarer udgifter, kabel regninger, frisører, manicure eller pedicure og andre diverse.
  4. Når alle udgifter er indtastet, kan du begynde at tilføje dem op efter kategori. Opsummere alt fra alle kategorier. Du kan derefter trække det fra brutto netto allernederst. Kontroller resultaterne til at afgøre, om du har brugt under eller over din hjælp.
  5. Udskrive en kopi af budgettet planner for familien at se.

Opdrage børnene om vigtigheden af ​​at bruge penge fornuftigt. Denne måde, de kan bidrage til familiens budget ved at bruge mindre og spare mere.