Sådan Forbered dig til rejsen til Paris

The City of Lights som det kaldes, Paris - er en fortryllende destination for familier og venner, der planlægger en ferie. Med mange attraktive og mindeværdige steder at tilbyde, Paris er en drøm destination for bryllupsrejse, backpackere og shoppere. En anden god ting ved Paris er dens tilgængelighed for andre europæiske byer, som er ganske spændende så godt. Du kan gå til London, til Rom, Barcelona, ​​Amsterdam og andre om bord på et tog. Da der er en masse steder at besøge i Paris, er det godt at planlægge på forhånd for at tilfredsstille din nysgerrighed af byen. Så her er en praktisk måde at forberede sig til dit besøg i Paris.

  1. Varigheden af dit besøg. Fastgør det antal dage, som du vil bo i Paris, med undtagelse af rejsetiden. Det vil hjælpe dig med at beslutte de steder, du gerne vil besøge.
  2. Lav en tidsplan. En daglig tidsplan vil hjælpe dig med at spare tid og maksimere dit ophold i Paris. Kig efter kort, viser de skal besøge steder. Surf på nettet og finde ud af afstande fra et spændende sted til et andet. Find ud af også aktiviteter, der gør stedet mere spændende og travle med mennesker (det er, hvis du ønsker at undgå overfyldte steder eller det modsatte).
  3. Flyrejse. Kig efter flyrejser, der kan give dig værdi for dine penge. Ikke kun billig flybillet, men også kontrollere, om hvad der bliver bundtet med satserne for forskellige flyselskaber. Det er godt at spare på billetpriser, så du kan bruge mere på dine aktiviteter i Paris.
  4. Et sted at bo. Det er meget vigtigt, da Paris har mange indkvartering typer at byde på. De har sådan noget som de vandrehjem, lejligheder og selvfølgelig fem stjernede hoteller og mange flere. Jo mere berømt indkvartering, de fleste budget fest vælger er vandrerhjem. De selvfølgelig rejser i grupper foretrækker at leje lejligheder. Ved valget af et sted at bo, overveje de steder, som du har anført i din tidsplan. Må ikke gå for langt fra. Studere deres kort og find ud af områder, der er tilgængelige for dig og dit budget.
  5. Crash kursus på fransk. Hvis du har rigelig tid før din rejse til Paris, hvorfor ikke børste op på din franske lektion? Mens ordbog til engelsk til fransk oversættelse er til rådighed, franske ord er svært at udtale, så det er bedre at have en lille praksis for, hvordan det egentlig lyder. Men hvis du ikke har så meget tid til at forberede, vil sproget bog gør. Der er mange parisere, der taler engelsk alligevel så vær ikke bange for at spørge væk.
  6. Sørge for dit fly og indkvartering. Når du har besluttet på din fartplaner og indkvartering stil, bestille det med det samme. Du kan købe flybillet billetter i forvejen og kunne få en rabat. Skal bekræftes Forbehold for dit ophold videre og sikre, at du også får en bekræftelse fra de hostels eller lejligheder, som du skal bo i denne periode.

Nu er du klar til at gå og opleve Paris. Det anbefales i øvrigt, at bo i en uge, så du skiftevis kan besøge museer, monumenter, sightseeing og shopping.