Sådan Forbered dig på Science Job og Karriere

Kan du lide at løse problemer? Har du altid føler trang eller en kløe til at give en logisk måde at finde ud af nogle virkelige mysterier? At finde den rigtige videnskab job eller karriere er den bedste måde at opfylde disse kuriositeter.

Der er flere store videnskabelige områder, hvor man kan starte en karriere. Hvert felt er involveret i forskellige områder af teoretiske og anvendte videnskaber. De fleste af disse erhverv er forskningsorienteret og findes i universiteter eller forskningsfaciliteter. Og samtidig have en teoretisk baggrund i disse områder er en god start, her er et par måder, hvorpå en aspirerende videnskabsmand kan bestemme oneâ € ™ s interesse og evner i retning af en videnskab relateret job.

Mål din nysgerrighed. Den videnskabelige verden er omgivet af mange grene at vælge imellem. En masse mennesker tror, ​​at de er videnskabeligt tilbøjelige, men er ikke sikker på, om de opfylder de intellektuelle, som er nødvendige for hvert felt. Det er meget vigtigt, at man først ville overveje den nøjagtige motivation for at vælge den valgte område. Forskning via internettet og tjek yderligere efter muligheder og kvalifikationer, der er nødvendige for at afgøre, om du er kvalificeret til det job, du ønsker. Prøv at overveje, hvilke videnskabelige område, du er mest dygtige til. Det er afgørende, at du har mindst en Bachelorâ € ™ s grad i kemi, fysik, matematik, biologi og andre områder, hvad enten teoretisk eller anvendt videnskab.

Være en lærling. Hvis du lige er startet ud, at være en lærling eller assistent til en velrenommeret forsker er den bedste måde at tjene erfaringspoint og lære de reb af dit valgte område. Forbered dig til en samtale, og for nogle på jobtræning. Du skal være intellektuelt, følelsesmæssigt og fysisk klar til at imponere potentielle arbejdsgivere. Lærling under en dygtig mentor er en måde at få dig klar til større opgaver.

Gå efter videregående uddannelse. Når du er interesseret i en karriere inden for videnskab, ville det være en god idé at anskaffe en kandidatgrad, såsom en kandidatdelen € ™ s eller doktorgrad i dit specifikke område. Dette hjælper dig videre i din karriere, især da mange af dine ville være kolleger ville forfølge videregående studier samt.

Kig efter jobmuligheder. Efter at have taget tid til at liste dine kvalifikationer og motivation i retning af en vis videnskabelig felt, skal du være i stand til forskning på de forskellige videnskabelige stillinger til rådighed på markedet. Check online for jobopslag søger forskere, felt testere, laboranter og andre positioner. Du kan også se på din lokale newspaperâ € ™ s rubrikannoncer. En anden god kilde til oplysninger om videnskabelige karrierer er skole, gymnasium eller universitet opslagstavle. Du vil måske også kunne spørge omkring dit netværk af klassekammerater og kolleger, hvis de kender nogen jobåbninger.

Når youâ € ™ ve fundet din drøm videnskab job, youâ € ™ re på din vej til en frugtbar karriere som forsker. Donâ € ™ t hvile på dine laurbær blade, selv om. Videnskab er et område i hastig udvikling, og der er nye opdagelser hver dag. Fortsæt med at opdatere dig selv med de nyeste trends ved at læse online nyheder, videnskabelige tidsskrifter, og ved aktivt at diskutere med kolleger og jævnaldrende. Videnskab er virkelig en spændende fagområde, og det er også en konkurrencedygtig industri.